Friday, April 12, 2013

Alhamdulillah, thank you Allah :')

Vector Salam

"Result berapa?
Ni mintak mana?
Apply dak hat tu?
Dapat dak scholarship ni, scholarship tu?" 

Well, common topics after you've got your SPM result. Correct me if I'm wrong. Sekarang ni dah nak dekat pertengahan April. Ramai bakal bakal freshie(s) yang akan ada new life nanti. Kawan kawan aku pun dah ramai dah yang felt that moment.

Congrats to those yang dah sambung belajaq:
Izz Yusuf, Ad Mahadi, Syafiqah Amani, Ziera Sabri, Athirah Aminuddin, Atiqah Mami, Adilah Kamilah, Syazrel Rafiq, Hakim Zazli, Mimi Haslinda, Sher, Hisham, Illiana Bazli, Hilmi Faris, Amirul Faiz, Ezreen Zaffran, Akmal Fahmi, and so on. 

Congrats and All The Best for those who are going to any interview(s):
Ahmad Asyraf, Nazirul Mubin, Asyraf Ramlan, Syafiqah Nadiah, Zabidi Azham, Afiqah Saadin, Ammaina Jamaludin, Yazid Shahrohudin, Fahmi Fadzil, Azil Muzammil, Hidayah Mat Isa, Hakeem Razi, Atiqah Burn, Anwar Khalid, Sayuthi Aziz, ishhhh ramai la.

Congrats to those yang dah dapat offer for further study :)


Alhamdulillah, aku dapat UniKL. Diploma in Nursing. Course yang aku takmaw sangat sangat HAHA. So, aku tak p. Confirm. Abah memang dari dulu lagi tak bagi aku apply UniKL. Tapi aku saja jea apply sebab bajet aku ni anak MARA. Kat UniKL memang semua course yang aku tak suka -.- I did apply for Diploma in Multimedia, tapi letak third choice. Abah dengan Acik Am dok kalut suruh apply nursing dengan pharmacy. Aku printout benda ni tadi, tunjuk kat Abah dengan Mama. Dua dua terus tarik muka. UniKL makan duit banyak bhaii. Swasta. Kawan abang aku pun nursing kat UniKL jugak. Duit tu memang laju jea keluaq. So memang aku tunjuk surat offer ni macam aku tunjuk sijil mati, sorang pun langsung tak manis muka. Sebak jugak la aku. HAHA. K. Aku buat teruk. K bai.

Bismillahirrahmanirrahim.
Tolong doa aku dapat Asasi TESL, UiTM.
Aaminnn :')


image


P/s: Sorry kalau takdak nama, aku taktaw la tu.