Sunday, December 30, 2012

Gian -.-

Vector Salam

Sebenaqnya aku gian nak update blog -.- Actually aku dah berikrar yang nak update blog tiap tiap hari before p PLKN ni tapi gambaq birthday party last Friday ada kat dalam handphone abang ipaq aku. Baby Canon aku abang aku culik bawak p Kulim huaaaa I won't see my baby Canon before I go to PLKN T.T So disebabkan aku takdak story nak cerita, aku nak melalut malam ni hee. By-the-way, ni abang ipaq aku baru balik. Dia kata ada kes sembelih orang pulak dekat atas bukit dekat Nami. Macam macam la ni -.-


Kang Gary and Ji Hyo senantiasa comel heeeeeeeee. Aku suka Monday Couple aku suka Monday Couple aku suka Monday Couple aku suka Monday Couple teheeee. Semalam Big Bang dah perform. Setaii baq hang setaii. Ehhhhh, lari tajuk. Tapi takpa, blog aku. Aku cena takpa XD


Okay, tetiba jea letak gambaq Running Man tang ni. Biaq p la. Hang dengki pa? Boooooooo.


Ehhhh kejadah post aku malam ni? -.-

Haaaaaa tadi aku p buat comp test lagi heeeeee. Alhamdulillah, passed within 11 minutes and 2 seconds. Status kat fb tu banyak typo sebab type sambil baring. Sapa yang selalu masuk bilik aku and penah nampak aku guna laptop dalam bilik kat asrama, paham la apa yang aku mencarut ni. Time aku nak ambik tu, I mean time dok tunggu tu, aku dikelilingi oleh geng geng KN hat memang cakap kaw kaw punya. Aku tak paham pun depa cakap pa tapi err ada la jugak yang aku dapat tangkap. Then aku text Iwan, suruh dia mai teman. Pastu dia sembang macam nak mai sungguh tup tup dia ada kat Perak. Terasa macam nak bagi dia makan kaki. Time buat test tu memang sumpah aku ketaq, takot tak lulus. Pastu bila habis jea, aku nak tekan semak then tersalah tekan rasanya tup tup dah keluaq 'Terima Kasih'. Heart-attack baq hiang T.T Pastu check check, lulus. Alhamdulillah sangat sangat :) Keluaq jea from Rilek, I was like ...


Maybe there'a lot of things that happened to me all this while. And there were a lot of stupid decisions that I've made, but I keep telling my self