Wednesday, December 5, 2012

December :')

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)



Okayyyy, maybe aku dah terlambat to say Hello December. Ada aku kisah? And to Farisha, tomorrow will be your last paper for SPM. All the best k? Can't wait to see you later! Huaaaaaaaaaa gonna miss you much. K abaikan pasai Farisha HAHA.

30th NOVEMBER 2012 :


Mnet Asian Music Awards 2012 in Hong Kong

Haha and Byul Wedding :)

K. Aku tak belajaq lagi bawak moto or bawak keta. (Yes, I'm almost eighteen and aku tak reti bawak moto so what?) Aku sepatutnya dah start belajaq dah sebab tumpang Giant dok ada kat rumah ni boleh la jugak aku nak berguru dengan dia. Haaaaaa hari tu dia ajaq aku buat nasik goreng. Muehehehe yessssss I'm no good at anything. Sedap ooo nasik goreng tu HAHA. K tutup kes. It will takes months to get a driving license so yeah, mama and abah told me to wait after me get back from my PLKN. K meluat k. Phone pun. Since after PMR lagi aku dok teringin nak beli phone baru tapi bila pikiaq balik dok asrama sat g kena rampas free jea lebih baik tak payah so aku pun simpan la azam nak beli lepas SPM. Two years I've been waiting for this moment but then I got that stupid PLKN (which I really don't want to and I cried when I got it) so mama cakap I'll have my new phone after PLKN. Pulak dahhhh? But still, I agree with that sebab kejadah aku nak bawak phone hat baru beli tu PLKN betoi dak? So okay mama, teh cena takpa T.T

About the PLKN tu, I got Kem PLKN Lagenda Seri Negeri, Langkawi. K fine orang dengaq jea Langkawi terus "Wow! Bestnyaaa!" Aku terasa macam terus nak terjun bangunan T.T My brother-in-law who is working as M.A had worked there. And I've been there too. At the place. Tempat tu memang damnly curam sebab dia bukit. Asrama nun atas bukit nuh and tapak kawad tu tang kaki bukit nuh. Memang qeyau la aku nanti T.T That's totally not the worst. The worst is that place is freaking spooky! Dalam masa sebulan jea berapa kali orang kena histeria. Memang aku tak ketaq pun. Pan dok tanya aku, tak boleh mintak tukaq ka, sure la tak boleh sayang oii. Iwan tak dapat situuuuuuuuu T.T Tapi alhamdulillah la aku dapat dengan Amanie and Asyraf Ramlan. At least ada jugak orang yang aku kenai. Tapi kesian kat Amanie la, nak kena hadap muka aku lagi even though dah habis sekolah. Sorry noh Amanie