Friday, September 14, 2012

NINETY-V: RAYA 2012

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

I present youuuuu *drumroll*

THE AWESOME NINETY-V!

Walaupun kami tengah exam, but still kami menjayakan jamuan Raya 2012 dengan bahagianyaaaa! Muehehehe. Aku jakun nak p bukan sebab pa, last year aku tak p meh. Aku p English Camp. Dah la last year punya best, siap ada bunga api segala bagai lagi. Tahun ni depa buat siang. Pelita dok ada saja tapi tak menyala. Hujannnnn HAHAHA k tak lawak k bai.


From left: Nek(Izz) Nad(Mummy) Me Ad(Daughter)
Meet my family that was created when I was in Form 2 if I'm not mistaken. Nad maju oo, adik beradik aku ramaiiiiii HAHA. Anak aku tiga orang kalau tak silap: Ad Irma Syu. Izz anak dia Nad sorang jea. Family ni berbelit belit aku nak explain pun tak qeti. Years passed, and I still call Izz as Nek and Nad as Mummy. Tapi sekarang dah ada Mami (Siti Nur Atiqah) so kadang kadang Nad tak kaleh bila aku panggil mummy. Kecik hati. :'( Eh sat. Antara pat pat orang ni, aku sorang jea yang tinggi ori okay? Hihi.

Auww auwww this teacher. Miss Annies Yus Umaimah. She's leaving us. Alone. Facing the cruel SPM. Without Umar. *tetiba* Gonna miss her much. For sure. Dia awesome ooooo. Dapat FULL LOAN further study in Master KOT kat King's College London. Harap jangan lupa buah tangan please :D

N E W L Y W E D S

Peqasan dak Wanie playgirl? Muehehehe. Btw, credit to Nazrul Hafiz for gambaq Hakim and Linda. Aku takdak gambaq depa so aku curikkkkk hihi. Eh sat. Bukan semua couple kat ataih ni yang newlyweds. Ada yang just jadi pengapit jea. Hihi.

W A R N I N G : C L O S E Y O U R E Y E S !

Weeeeeeeee gambaq ni comel kan? *tetiba* Abaikan please.

But the most important thing on that day was, us. The four of us. Years passed, and we are still being together. And I hope we'll be together 'till the end of time. They are my the best among the best. Thank you Allah for what You'd give to me :)
So here they are: AsyrafRosli SyahirahBerhan AzaliArffin SaffaSazali
ASAS ---> BASIC -------> THE BASIC

No comments: