Friday, August 17, 2012

Random Awesome Part Two :)

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Okie dokie dah berkurun tak update. Busy k busy, paham la sama. *tetiba* Nak dekat raya dah weeeeee tapi aku takdak la excited sangat sebab lepas arwah tok meninggai raya dah tak meriah. Tambah pulak pakndak baru meninggai awai Ramadhan hari tu so yeah, I bet mama will cry on raya. Baju raya pulak mama dengan kak yang settle since aku masuk asrama. Kecuali la yang casual. So yes, aku dok rumah layan laptop jea. Aku nak cita pasal aaa benda yang dah lapok yang dah berkurun lamanya but still, lantak lah. Blog aku. Takmaw baca, blah. Ada aku kesah? *grinning*


JAMUAN PERPISAHAN PENGETUA & KAUNSELOR CEMERLANG


Pengetua pindahhhhhhhhhhh *sobsob* Sedih k sedih. Oke tipu. Biaq kat dia la dia nak pindah, kisah apa aku. HAHA. Cikgu Sam pulak, oke agak sadis la dia nak pindah sebab hal hal SPC and fly fly ni selalunya dia yang urus. So, it's kinda sad for us la. That night, there's a kid, budak form 1 if I'm not mistaken, dia main keyboarddddd. Sukanyaaa. I wish I can play one too because I want to play BigBang's songs so badly. :( Btw, pic yang bawah sekali belah kiri anda tu, yang purple semua tu, I present you ... TwoDirections! :D

LADIES NIGHT 2012


That night was irrevocably awesome! Memang la agak sadis sebab ramai yang takdak, well, ada yang p Kem Math, ada yang balik sebab time tu boleh balik, but still, Alhamdulillah it still ran smoothly. Cuma yeah, ada some fights dengan other juniors. Ada form 3 tak puas hati sebab Queen of the Night dapat kat cikgu Elyza. Dik, Queen of the Night memang kami nak bagi kat cikgu pun. Dah malam tu RAMAI sangat cikgu yang mai, sebab tu la kami bagi kat cikgu Elyza. And form 4, kes maki tu. Yang ni aku tak masuk campoq sebab aku budak form 5 and aku suka kawan dengan form 4. Well, some of them, yang aku memang dok baik dari dulu so aku abaikan menatang ni. Tapi lantak lah, benda dah lepas. Aku oke jea dengan budak tu. Andddddd, those yang tak buat keja keja yang aku mentioned taksat ni, toksah dok terasa k? Aku tuju kat sapa yang buat jea. Sat g tak pasai pasai form 3 isytihar perang dengan aku LOL -.-

PROGRAM LANGSING DAN KURUS NEGARA

Kaktini said that when she got PLKN last year. Sukanya aku dapat. Pan lagi suka aku dapat, dia boleh menggatai dengan orang lain dah 3 bulan aku dok dalam tu. Amanie kata nanti aku makin kurus tapi dalam otak aku dok pikiaq nanti makin hitam. Aku dah la spesies kulit senang burn tapi takmaw nak hilang hilang. Tu yang hitam teqok ni. Mampoih dah aku. Tak laku dah la lepas ni. *tetiba*

THE FIRST


Oke. Dah cukup setaon on 24th July 2012 :) I am completely loss of words. Taktiaw nak cakap pa. I just pray to HIM to make this lasts forever. Pray for us. Ameen. :)

BERBUKA DI KUALA PERLIS

Ni, homeroom. Tapi gabung dengan HR09 (Cikgu Sho) plus HR16 (Ustaz Ridhuan) tapi cikgu Hasrul and Cikgu Zahrul ikut gak. Cikgu Sho comeyyyyyyyy rasa macam nak ambik dia jadi sugardaddy aku tapi anak sulung dia tak bagi. Bekiqa. Aku tak rapat sangat dengan budak HR aku so bila turun jea dari bas, aku lepak dengan adik adik ipaq aku, Sarah Husna Muna Idah Aniem and others. Suddenly Amanie dengan Ayu joined. Kami pun menggila sekali HAHAHA best k dok tengok couple ramaiiiiii dok dating *tangan di dada mata ke atas* Lepas tu p makan, sedap baq hang. Makan simple jea but seriously best. Rasa macam nak p lagi. Hihi. Tapi bapak HR aku tak senyum pun time tangkap gambaq HR, aku rasa macam, err macam, aaaa macam ... takdak pa la k bai.

LIKE A BOSS

Ni gambaq untuk majalah maktabbbbbbbbbbbbbbb setaii dak setaii dak? HAHAHAHAHA k tipu. Ni TEASER jea. *bajet gila* Yang nak bagi kat cikgu nanti still kena buat some changes and kalau perasan ada satu space takdak orang kat situ. Akhmal la ni, hilang. Aku suka everyone's style. Seriously. Yang laki delete depa punya BTS (behind the scene). Kami hat pompuan ni, penuhhhhh dengan gambaq cikNab plus Tasha HAHA. Dah la tak larat nak gelak time tangkap gambaq tu last last tetidoq kat bilik study pastu bangun tidoq terus mintak Tasha tolong tangkap gambaq. Terbaik dari ladang kannn? Amirul dengan Akhmal boleh kawen dua, dua dua taktaw kata ada photoshoot. Ayyo.


Kalau perasan la kan, semua gambaq yang aku letak semua yang aku dah upload kat facebook. So what, have any problem with it? Sekarang ni ni blog aku ka blog hang? Gambaq aku ka gambaq hang? Facebook aku ka facebook hang? Oke tetiba gila. Chiao.

No comments: