Thursday, May 31, 2012

Oh PB!

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Okie dokie. Hari ni saqi spent time dengan Pyra Boon kat The Carnivall, Sungai Petani. Penat main ayaq jea hari ni. Pan dengan Tiqah Burn pun p jugak. Aku p ni pun sebab nak teman Tiqah p Sungai Petani, Pan pulak p sebab nak teman aku. Ya laa, aku kan tak rapat sangat dengan Pyra Boon so kalau Pan tak p confirm confirm ah aku cangak soqang soqang. Banyak benda plan tak menjadi. Pukoi 3setengah petang baru sampai Sungai Petani hang taw dak? Macam macam jadi pagi tu. Tensyen betoi. Tapi best la spend time dengan depa depa ni. :)

PB stands for Pyra Boon :)

BK stands for Buncit Kembong *oke tetiba abaikan*

Actually, aku malas malas malas nak tulis entry kali ni HAHAHAHA. Aku taktaw nak cerita pa. Aaaaaaa. Ni first time balik malam. Semua teksi punya pasai. Tensi tensi! Last last pukoi 10setengah malam baru sampai Shahab, pastu nak tunggu Giant mai ambik lagi dia dah la p Stadium sat nasib baik dekat jea. Aku cuak Giant takmai jea tadi sebab dia dok suruh abah p ambik aku tadi tapi mama suruh aku suruh dia ambik. Ayat keling. -.-

Situasi time tengah tensyen teksi takmaw mai ambik plus tahan teksi dua tiga empat bijik dah satu harem pun takmai beqenti ada that time dah pukoi 8malam plus plusss;

Pan: Awat yang teksi takmaw beqenti ni?
Caek: Kalau kat City Plaza takpa la jugak Naim ada boleh tolong mai ambik, ni kat SP sapa nak toong mai ambik?
Pan: Haa. Taw pun. Padan muka hang. Ingat Naim ada boleh tolong hang sekarang?
Caek: *jelingan maut*

Oke la malas nak cerita k bai.

No comments: