Saturday, May 26, 2012

Love Notes :)

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Okie dokie hello mello swallo marshmallow. Dah berapa lama aku tak update blog? Rindu dak rindu dak? Hihi oke aku taw hang rindu. *cakap depan cermin* Busy dengan SPM la bhaii. *sangat* Anyway, sempena dengan cuti sem, aku pun saja syiok syiok tukaq template blog. Habeh takdak keja aa tuu. Oke tipu, homework belambak dok tunggu. Satu pun tak siap lagi but English is in progress hihi. Aku kena buat homework cepat sebab nak enjoy cuti. Hoho. Wait. Dah lari tajuk ni. Aku tulis 'Love Notes' sebab nak buat notes kat the choosen ones. Here we go;


Fatini Hannah Shedy Abdul Latef; Tolong bagi lagi kerap mai maktab please? Kesian sama kat cucu cucu cucu plus cumi plus adik toknek ni. Mati kebuloq tak pasai jea sat g.

Ahmad Shahir Hasan; Lain kali p bawak makanan. Jangan p berlenggang bawak diri. Lepas tu jangan la marah aku kalau aku sakit. Bukannya aku mintak. Kecik hati. T.T Rindu hang k bai.

Md. Faeez Izzham Md. Fadzil; Jangan dok mengungkit sangat pasai KFC hang tu. Report toknek baru hang taw. Hoho. Mai la maktab kerap kerap. Boring taw dak dok sini? Rindu hang jugak k bai.

Ahmad Nur Faizzy Ahmad Sabri; Tak sembang dengan hang pun hari tu. Hang pun macam John, marah aku sebab aku sakit. Bukannya nak kesian. Dengan hang jea aku takdak gamaq. Sadis. T.T Thanks for RM25 tu taw taw taw? Tapi aku tak beli McD pun sebab RM15 tu hutang aku. Hang janji dengan aku nak belanja makan, bukannya nak bagi duit. Ni takdak dalam deal. Takmaw kawan. Takmaw like page hang dah. *sobsob* Tak berapa nak rindu hang k bai.

Ahmad Asyraf Ahmad Rosli; Aku rindu hang tapi aku taw hang tak rindu aku k bai.

Noor Dina Izadiany Berhan; Kemon la wey. Lembu tu teh beli sendiri taw dak? RM29.90 taw dak? Punya la ceqin time beratoq kat kaunter Aneka tu dengan budak budak maktab dok tengok lagi. Mawnya depa tak tengok, depa beli stationary, teh beli lembu. Dah la hat tengok tu juniors. Ceqin taw dak ceqin? Tu pun kak boleh kata pan yang beli? OhTidakDotCom. T.T

Mohd. Ammar Azali Ariffin; Dude. Please stay with me 'till aku keluaq maktab. Then aku tak kacaw hang dah.

Mohd. Najmi Naim Nordin; Thank you for always being kind to me even though mulut selalu sangat macam laser otromen. Have a save journey! ;)

Noor Farra Hanum Sobari; I miss you baby Farra. Hihi. Tolong la plan kita punya meeting nantiiii. Rindu dah kat hampa suma ni. T.T

Muhammad Rasyady Abdul Rahman; Dah boleh start practise jadi driver aku la kot? Hoho.

Alia Amira Nordin; Hang dok rumah diam diam please? Kalau takot jerit kuat kuat panggil aku, confirm aku dengaq. Hihi. :P

Muhammad Zulfahmi Jafri; Things changed, but there's still something that always remains the same. :)

Siti Nabilah Mohamad Zainal: Happy belated birthday sweetie girl. Hope you'll have the best in your life. :)

Adlina Maisarah Mahadi: Happy belated birthday anak. Sorry sebab I dah abaikan you HAHAHAHAHA you kan ada mak(s) baru. Hihi. You jangan nakal nakal. Jaga mulut tu sama. Nak SPM dah, jangan laser sangat. Jangan bagi orang kecik hati. I taw la you straight forward, but try to think bout their feelings too. Oke? I nasihat jea. Sayang you k bai.

Haters; Thank you for making me stronger.

People; Aku tak kacaw hampa, hampa jangan kacaw aku nah? Ehe. Anyway, aku mintak maaf kalau ada yang terasa, termaki, tercakap kasaq, tertegoq, termarah (aku baran k bai), tertendang, tertampaq, terjeling and apa apa je la. Mintak maaf noh? 0-0 k? Bai.

Nur Syahirah Berhan; Ignore others. Let them say anything that they want. Whatever it is, you'll be the best of yourself. They don't matter. Stay calm and keep carry on. :)


"Tengok ni. Pegi study la wey. Keja ponteng prep jea taw. Ko nak result ko jadi macam aku ke?"
-Ahmad Shahir Hasan :)


No comments: