Friday, April 6, 2012

Entry ni panjang oke thanks bai.

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Oke. Setelah berkurun lamanya aku tak keluaq City Plaza a.k.a CP, aku dah jejak kaki kat situ tadi. Tu pun Anem merangkap jiran taman sebelah plus katil sebelah yang baik hati nak p ambik. Oke. Actually abang dia yang p ambik kelam kabut nak mati tadi, aku pakai macam hapa tadi. Anem pun takdan nak lilit comey comey shawl dia last last sekali beli tudung bawal, Jen bayaq then masuk toilet tukaq tudung HAHAHAHA. Jen suka Anem pakai tudung bawal, yang Pan pulak dok kempunan nak tengok aku pakai shawl live. Tak paham aku. -___-" Time p makan tadi terjumpak Pqah, Amanie, CikNab, Haziera and Marziah. Then aku keluaq Union terjumpak Lowkey, Nazrul and AQ. After 6pm camtu terjumpak Sam pulak tu pun dia yang panggil aku. And then terjumpak dengan budak form four, Sam dok kacaw dia. Bontot betoi. -.-





Pic ataih ni, crime scene. Tapi time tu Jen dah chow and Pqah dok kat tempat Anem. Aku baru lepas call abah and kak, suruh sapa sapa mai ambik, takdak sapa nak mai ambik. Anem pun. Suddenly someone from tingkat 6, tempat parking tu, tauk 'something' kat bawah. And that 'something' pecah bunyi macam bom meletup, penuh dengan ayaq and bau dia sumpah BUSUK! Aku yang kena kat tangan sikit jea pun lekat bau. Pqah tekejut sampai tauk HTC dia. Orang ramai tengok, serious malu gila time tuu. Pqah call mak dia nangeh nangeh, dah la banglong takdak. Pastu dia masuk hotel, tanya abang dia ada ka dak, abang dia takdak. Then nasib baik Uncle tu, err err maybe manager hotel tu la kot, ada tadi. Nasib dia baik, cakap pun elok jea. Then depa bagi dia guna toilet staff, aku p beli baju kat dia. Nasib padan. Hee. Then keluaq keluaq hotel tu Pqah terus masuk dalam keta mak dia. Nak tumpangggg tapi takpa lah.

Aku senyap jea dok gelak gelak senyum bajet oke padahai ketaq nak mati. Called Ali, nak pinjam duit nak buat tambang tapi dia pokai. Aku dengan Anem dua dua poket kering. Sekupang pun takdak. Oke yang tu tipu, Anem ada seringgit. Bangah keja, tak boleh nak p ambik. Dah la dah pukoi tujuh lebih dah, aku tak penah balik lewat centu. Last sekali cena ntah aku boleh teringat kat Naim, aku mintak tolong dia. Nasib baik dia ada kat Aloq Staq. Sampai sampai rumah, bang Din usha panaih tengok laki yang mai hantaq. Aku buat muka dek jea, sapa suruh tak p ambik. Naim kata aku mengada sebab dok cakap sory and thanks banyak banyak kali. -__-" Aku cuak gila tadi, aku taktaw pasepa. Dah la tu first time aku mintak tolong kawan laki ambik aku. Dah la tu first time Ali tak p teman aku. Tangan aku sejuk gila tadi. Dari CP sampai la dah sampai rumah dah mandi dah apa, aku still lagi dok rasa macam nak qeyau. Tehutang budi dengan Naim telampau sangat satu, Pan and Ali weren't there dua, and aku teqasa bila Nazrul, AQ, Sam and Lowkey blah centu jea. Sory guys, to be frank, sumpah aku teqasa. Aku buat terok kan? HA-HA.

"Haishh. Hang ni, bila masa aku cakap centu? Aku tak cakap centu pun kan? Hari ni hang susah aku tolong, mana taw kot kot nanti aku susah hang pulak yang tolong? Hang try pikiaq centu sama."
- Mohd. Najmi Naim Nordin :')

*speechless*

Dear YOU,

I realized something today. My childhood's superheroes are still there for me. Yes, I've got Najmi Naim Nordin and Muhammad Zulfahmi Jafri. And maybe Akhmal Ismail. They are my childhood's superheroes and I miss the old times when we were together. Yeah, aku mengaku aku dah jarang gila contact dengan hampa. Jarang gila gila. I have my own reason. Kalau hampa ingat sebab aku dah ada boyfie sebab tu tak contact hampa ka apa, tu silap. Hampa nak kata aku belagak ka apa ka, tu suka hati hampa. Aku tak lupa hampa pun. Nama hampa tiga ada kat meja aku dalam kelas. Swear. :') Aku ada reason aku sendiri. Sorry kalau hampa ingat aku susah baru nak cari kawan la, aku belagak la, dah lupa kawan. Seriously sorry. Sayang hampa oke thanks bai. :')

p/s: Dear childhood's superheroes, sorry kalau menda yang aku tulis ni memudaratkan hampa HAHA.

No comments: