Saturday, March 17, 2012

Awesome Days in 2012 :)

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Yayaya, aku taw sat g nak balik sekarang baru update memang terbaik la kan? Jeles lettew. Hihi. Sory la bhaii. Ke-busy-an. Anak anak dah makin ramai yang nak kena jaga. Tolong faham sama boleh dak? *tetiba

' UNITED NATION GENERAL ASSEMBLY '
Dude, sumpah UNGA this year memang AWESOME gila babeng. Last year boring gilaaaa. Years before before tu lagi la boring. Hihi. But this year, it's different. Kelas 501 a.k.a South Africa yang pulun dok menari Waka Waka every night kat tapak morning call sampai budak budak kelas lain dah boleh join sekali, serius awesome gilaa! Every class buat performance kat luaq. South Africa buat dua, Waka Waka and Zulu Dance. 502 dengan Sorry Sorry plus Gee. Kami dua memang gempak habis. Muehehehe. Wait. Ni list kelas.
501 - South Africa
Hotstuff: Waka Waka dance and the Api thingy
502 - South Korea
Hotstuff: Rafiq -.-
503 - Mexico
Hotstuff: Skirt depaaaa
504 - United Kingdom
Hotstuff: Wall kelas and Queen Elizabeth
505 - Japan
Hotstuff: Ultraman -.-
506 - Egypt
Hotstuff: Pyramid and yeah, FOOD
507 - Turkey
Hotstuff: The mosque painted on the wall and the fingers moves :)
508 - United States of America
Hotstuff: The maze
What-so-ever, SOUTH AFRICAN rules the overall! Alhamdulillah. :)

' KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN 2012 '
Hell yeah, rumah sukan this year tukaq nama. HEK pulun nak ikut Langkawi la kot dok boh nama nama planet ni segala bagai. Nama hat lama lagi setaii duataii tigataii taw dak? Ni dak. Jangan dok buat nama kelas pun tukaq ikut Langkawi jugak nanti sudahh. Anyway, kami merah, Marikh. *muntah* We're the first runner up, Alhamdulillah. Pan sangat tidak berpuas hati sebab awai awai tu kan Kuning a.k.a Zuhal lead markah paling tinggi, then depa end up as Second Runner up. Memang ah. Izz suruh aku handle the khemah thingy. Dia cakap, "Rumah kita tak banyak atlit, so kita kena menang menda menda ceni." Aku pun. -_________- Aku kan benci orang letak high expectation kat aku. And, aku benci nak conduct the others. Aku tak reti cakap kat depan. Bila aku cakap kat depan, it'll sounds like aku tengah marah padahal dak pun. Free jea aku marah Ayu pagi tu. Sorry Ayu, seriously sorry. Maskot, credit to cube sebelah. Menang first runner up woo. And Mars, thank you for your cooperation. Kita menang. Seriously thank you. :')

' KEMBARA REKACIPTA 2012 '
Kembara RC best baq hanggg. Tapi cuti tegadaii, homework haram tak sentuh. Buat penat usung beg p meqata jea. T.T Here's the schedule, malas nak taip panjang panjang.
Friday - UniMAP | Kuala Perlis | Gua Kelam
*tidoq maktab
Saturday - Bengkel RC MRSM Kubang Pasu | BBQ
*tidoq maktab
Sunday - UiTM Merbok | Zul Design | UTP
*tidoq IKBN Seri Iskandar
Monday - UTP | KLCC
*tidoq ataih bas kat tepi jalan
Tuesday - GMI | UIA
*tidoq ataih bas
Aku sampai kat Shahab nak dekat pukoi 2 pagi, nasib baik abah dah tunggu. Cikgu drop orang meqata. Pan turun awai. :( Tapi dia tinggai baju dia kat aku. Hoho. Aku p sana haram tak beli pa. Ingat nak beli pencil case tapi cikNab and the geng ajak aku turun awai. Then p pelingkop henset Tiqah. Muehehehe. Ketaq lutut gak aa. Hoho. Oke la, sat g nak balik maktab. Chow.


p/s: Nama aku dengan pan confirm dalam list hihi.

Thursday, March 15, 2012

The Love of My Life ♥

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Yeah mannn. After 5 days gone to that Kembara RC thingy, I'm back home. Hihi. Penat baq hanggg. Tapi bukannya buat pa sangat pun. Jalan jea lebih. Pastu, cuci cuci mata. Hihi. About the Activity Week thingy tu, nanti ah aku story. Yang pasai Kembara RC pun nanti la nah? I wanna tell about things that happened in February first :)

24th February 2012 :)

"When I starts to love someone, it'll be so hard for me to forget her or leave her. Baby, just bear in mind that your heart, I mean our hearts, are ours. We'll keep striving. I love you so much and after all things that we've been through, I'll never leave our relationship until we get to the finish line."

- Ahmad Asyraf Ahmad Rosli


Yes sweetie pie, I know. Comes hell or high water, I'll be by your side. Remember? Amin. Happy seventh monthlyversary, bontot. Heart you, as always. :)


28th February 2012 :)


Another The BeTa's was born oh yeah. So here she is,
Nurain Insyirah binti Jamaludin
3.2 kilogram
Hospital Besar Sultanah Bahiyah
Time dapat baby ni, aku kat maktab, dok busy pasal UNGA. And sudden call abah, nak suruh hantaq Tochibaba, then abah cakap kak dah beranak. Hoyeah hoyeah. Anak anak aku dah betambah. Hihi. Abah suka panggil dia Salasiyah, sebab she was born on Tuesday. Bontot betoi. Lama lama lekat gak nama tu kat dia. -.- Salasiyah ni kecikkkk tapi berat, apa cer? Aku tak berani nak dukung. Hihi. Oke thanks bai.



p/s: Tochibaba aku rosakkkkkkk. T.T