Tuesday, January 24, 2012

Listen To Your Heart ♥

"Babyy listen to your heart, won't let you down"
- Wedding Dress by Tae Yang


Oriteee. Sat g aku nak balik maktab dah. Aku tak paham pasepa kena balik hari ni, sekolah lain semua pakat cuti seminggu. Kesian la sama kat cikgu cikgu kami tuh, depa pun nak rehat jugak. Dah la students MRSM Kubang Pasu ni semua dengaq kata. *anggukangguk* Haishhh. Mangkit pagi tadi p hantaq Giant kat Shahab. Dya tepaksa balik hari ni sebab esok pagi dia ada kelas. Beli tiket two weeks before bas pukoi 9.45 pagi tup tup kak tu dok buat tiket bertindih pulak dah last last sekali pukoi 11 baru bas jalan. Abah tunggu bapak g, melenting ah. Free jea kak tu kena jerkah. Nasib baik kak tu oke. Aku kesian gak tengok dia tapi lantak ah, salah dia. Hihi. Goodbye Giant. Jangan rindu aku lelama. Hihi. *peace

"Don't blame me if I have my temper, blame the genetic."
- Nur Syahirah Berhan

Aku nak ikut Giant naik bas tadi, nak ikut p PD tapi abah tak bagi. Kalau dak boleh extend cuti. Foinee laaa. Aku budak SPM, kena punctual. Homework haram tak siap lagi. Aku buat semua tapi semua keja separuh jalan. Tapi ada yang aku taktaw aku tinggai. Well, ada peningkatan jugak la. Before before ni liat nak mati nak sentuh homework. Double thumbs up to diri sendiri. -.- Yang SOPA / PIPA ni pun satu. Awat la F sangat. Kalau nak ban semua lebih baik tak payah ada internet. Biaq semua pakat otak beku nak buat research. Bullbullbullshitshitshitshit. Menci aku. K la. Malas nak mencaqot banyak banyak. Bulan 3 ni kot baru aku balik, insyaAllah. Pray for my success. Aminn. :)


"Doesn't matter what people say about me.
It only matters when I decide to let them affect me."
-Leilockheart.tumblr.com



No comments: