Saturday, January 21, 2012

Hati -.-

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Okie dokie eenie meenie. Title post kali ni, HATI. Kenapa hati? Sebab time kat maktab hari tu aku banyak kecik hati, banyak besaq hati, banyak makan hati, banyak suka hati and what-so-ever lah. Malas nak list kan. Hee.


K E C I K H A T I


Kawan: Birthday aku hari tu, tak ramai pun yang wish. Yang ramainya pun, budak budak baru. Budak budak lama? Ada yang wish and ada yang buat buat taktaw. And yeah, to the others yang wish tu, thanks a lot. Yang tak wish tu, suka hati la. Janji aku tak kacaw hampa, hampa pun tak kacaw aku. Aku tak cari pasai dengan hampa so hampa pun stay away la nah? :)

Husband Number Two: Okai. Kali ni aku memang terasa hati punya gila gila gila dengan dia. Maybe sebab he'd never let me down kot. So aku pun always put high expectation on him. Last last, hambik hang! Dok buat Add Math sambil ayaq mata dok begenang, dok tahan takmaw bagi keluaq. Foine laa. Aku sedaq aku sapa. Sory sebab dah banyak kali susahkan hang. Sory sebab dah selalu paw duit hang. Sory sebab dah rosakkan earphone hang. Sory sebab selalu buli hang. Saya, Nur Syahirah binti Berhan, dengan rasminya nak mintak cerai. Tu pun kalau hang baca laa sebab aku tak tebukak pintu hati lagi nak cakap dengan hang. Tapi, to be honest, aku sayang hang k bai. :')


S U K A H A T I


Sahabat: Thanks to everyone yang wish for my birthday. And yeah, to the three anak dara pingitan yang mai nyanyi kat aku malam tu. Yes dude, tak salah baca. Tiga orang jea yang mai nyanyi kat aku malam tu. They were cikNab, Pqah Amanie plus Marziah. Thanks man. Aku tak kisah sangat pun sebab I've been in worst birthday ever. Thanks to Jen sebab maintain as the first wisher again this yeah. Hihi.

Mata Kecik: Dude, thanks for the wish. And sorry sangat sangat sebab aku tak call hang time birthday aku tu. Aku tak bawak phone la bhaii, payah nak on. By-the-way, thanks sebab tolong topUp kat member member aku tu. Kalau aku tau kata bayaq bila hang mai, aku mintak hang tolong topUp kat aku sekali pun takpa. Hehe. Sardine, bila hang nak p melawat aku kat maktab? Rindu hang la bhaii. :')

Buncit: Thanks for the birthday card. Memang tak expect pun hang nak buat menatang tu. And thanks jugak for who yang sign kat kad tu. And terima kasih kepada tetttt sebab tak sign. Bukan pa, kalau dia sign pun sat g aku potong buang jugak sign dia tuu. Dia kan manusia yang aku paling benci sekali dalam the whole galaxie ni. Hihi. And baby, thanks for eveything. :)

Roommates: Alhamdulillah, benda yang aku takutkan tak jadi sangat. Aku still lagi bilik dengan Amanie. The other two are Dhabit plus Anem. Cube sebelah pulak ada Aten, Sher, Sarah Mazlan and Eyaa. Oke la bilik dengan depa depa tu though kadang kadang ahli cube depa bertambah tetiba. Kadang kadang aku rasa macam cube depa ni New York pun ada gak. -.- And now dua dua cube gabung katil. Tapi cube depa, depa la. Kami, kami la. Cube kami gabung katil sebab aku insomnia. So now even tejaga malam pun, sebelah aku ada orang. Well, I hope orang laa. Bilik aku tu dah la ada history. T.T

KL's: Thanks to Amirul Haziq Rodriguez, Iwan Sofean, Luqman Hakim and yeah, Haris Azahari sebab lepak lama gila dengan aku malam tu kat cafe. Thanks anak buah for the teh ais. Thanks Pian sebab tolong belikan burger even though Ira mintak daging saja and dia bagi burger sekali. -.- Thanks Lowkey sebab cakap aku baik HAHA. Thanks Haris sebab berani mengaku yang dia dah lingkopkan laptop aku masa p kem kadet polis last year. -.- Last last sekali, depa teman aku sampai depan asrama pukoi 11 malam. Aku buat muka kering dok lepak dengan depa depa tu dah la aku sorang pompuan. Hihi. Tu pun aku balik pukoi 11 sebab kena marah dengan Husband Number Two. Kalau dak, 11 setengah baru ingat nak balik la jawabnya dah tunggu movie habis. Besaq tuah aku nak balik sorang sorang. Hehe. Thanks guys for that awesome night. :)

Aku malas nak mencarut dah oke thanks bai.


"To my Number 1 Taiko.
Stay Taiko and always be a Taiko."
- Amirul Haziq Rodriguez


No comments: