Thursday, January 19, 2012

Ceqin. #_#

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Yeah, hello there. So here I am, I'm back again. Hihi. Rindu aku dak? Aku taw dah jawapan hampa, toksah dok jawab. Besa la, kita kan 1Malaysia, so Cina punya raya kita pun kena cuti la. Hehe. Tapi yang tak syioknya, orang lain cuti seminggu, kami cuti sampai selasa jea. Oke foineeeee. Aku terima keputusan maktab seadanya. *muntah* Anyway, kali ni dah 3 kali masuk English class, 2 kali dah ceqin. Aku ... tersentap sat dua tiga pat lima nam minit. -.-


"Hmm. Syahir, tell me about Asyraf's important item and why. Hehe. Pandai tak teacher pilih orang. Alaa. Mesti dia ingat punya. Semua benda dia ingat."
- Teacher Annies Yus Umaimah
-First day in English Class

The Rhymeweaver
"Ahh. So Asyraf and Syahirah are in the same class? That's good. Aaa Syahirah. After this will be your turn ah? Okay Syahirah?"
- Mr. Norazam @ The Rhymeweaver
- Third day in English class

Aku memang tak ceqin pun kena ceni dengan English teacher(s). Sampai sekarang tak sanggup nak tengok muka Mr. Azam. Bukan sakit hati ka apa ka, just ceqin tak hilang lagi. Hihi. Dalam kelaih dok lawan betengkaq dengan pan salah hang aku. Pan suka buli aku. T.T
-_______________________________-
By-the-way, I am proud to have the coolest English teachers ever such as both of them.


p/s: Bila aku nak boleh rap macam Mr. Azam taktaw? T.T

No comments: