Friday, December 2, 2011

Terharu sat. T.T

Benda wajib aku buat bila balik rumah:
Text my Superman when I got home on the first day.


Hell yeah, I present you Mohd Ammar Azali bin Ariffin. He is my one and only Superman. Don't get me wrong. I've got two Superheroes, Superman and Pandaman. I am pretty sure that I can't live without one of them. Anyway, I don't have a girl bestfriend. Except for Farisha Rusman perhaps. I've only got both of them; Ammar Azali and Ahmad Asyraf. I've been with them since I was in form two. It has been more than two years that three of us get through all the ups and downs, thicks and thins. We are still together, walking towards our future. Trying not to astray and not to screw up, of course. Oke. I don't want to make this intro longer. I've made an entry about my Superman. Click here.

Tadi Ali callllllllllllllllllllll. Sumpah syiok. Hohoho. Ingat senang dya nak call orang huh? Dya cakap dya dok pikiaq yang mesti aku text dya. Well, dah bopa lama cuti aku tak text text dya pun. Ali rindu aku HAHA kantoi. Sory la Ali, aku tak ingat number maxis hang. Number hang hat tu ada dalam sim Celcom aku, aku mana on Celcom. Yang dya pulak tak ingat number Digi aku. Baguih sungguh. Aku baru dapat number dya semalam, Baya bagi. Seeeeeeeeeeee? Kami madu mithali baq hangg. HAHAHAHA. Pastuh taksat, tetiba ada orang call guna number rumah. Ingatkan sapa rupanya mamat tuh. Hoho. Bahagia hidup baq hanggg. Baru dok ingat nak call dya. Pastu pastu begayut nala punya lama dengan dya. Ajak dya keluaq esok, dya kata tengok dulu. Dya baru nak lega demam. Rindu aku la tu. *peace

047*****8
is calling

Duration
00 : 27 : 37

Tak penah penah Ali call aku. -_________-

K la. Aku malas nak mencarut panjang panjang. K bai.

SG: Hang ada pa pa gi ak nak cakap?
Aku: Taktaw. Tapi ntah. Rindu hang.
SG: *gelak* Hang toksah dok ulang banyak banyak kali ah. *gelak*
Aku: Alololo. Aku taw hang rindu aku jugak? HAHA.

We're cool just like that.

p/s: Minah minah yang dok kata aku menggedik ngan Ali, hampa taktaw pa hampa diam. Thanks la noh sebab dok kutuk aku kat belakang? *grinning


No comments: