Thursday, December 1, 2011

Oh Big Bang Dot Com

'Tonight, such a beautiful night, sing with me now
two thousand and eleven follow me.
Big Bang Big Bang we're back again one more time say
No way no way neomu swipge tto nami dwae
Big Bang Big Bang, don't stop let's play
Go go go go!'

Oh hello there. Dua tiga empat lima enam menjak ni aku taktaw la pasepa tahap addict aku terhadap Big Bang semakin meningkat dengan jayanya. But sokay, I still love myself. Muehehehe oke takdak kena mengena pun. Anyway, tetiba jea aku dok buat syiok soqang dok layan video concert Big Bang 'BIGSHOW' kat YouTube. Damn. Serius teringin gila nak p concert depa. Nak jugak menda crown kuning kecik yang fans dok pegang tu. Wuuuuu.


*Aku suka gila opening video ni. Last year concert 'Electric Love' pun setaii gak baq hanggg.*

Baru baru ni Big Bang menang dua awards. Well, yang aku taw dua tu jea la.
#2011 MAMA Awards - Best Music Video - Love Song
#2011 MTV EMA Awards - Worldwide Act

Setaii dwataii tigataii pattaiiii baq hanggg. Tapi yang tak syioknya tahun ni macam macam jadi kat depa. May hari tu Dae Sung accident sampai ada motorcyclist mati tapi nasib la dya tak kena kes bunuh. Lagi pun dya tak drunk time tu. Dya cakap family mangsa tu siap tenangkan dya lagi. Lepas tu kan, ada fan ni nyanyi lagu Dae Sung yang 'Baby Don't Cry' kat dya. Tapi version sendiri punya ah. Lyrics dya sweet gila baq hanggg. Terharu tengok video tu. *sobsob

*Oh Kang Dae Sung. I love you badly Smiling Angel. :)*

Dengaq cita G-Dragon accident pulak. Aku taktaw la betoi ka dak tapi rasanya betoi laa. Oke keluaq dah ayat keling. Mintak mintak dya oke la. Andddddddd mintak mintak dya takkan keluaq la dari group Big Bang tu even though ramai dah taw yang dya tu bermasalah sikit dari segi disiplin. But still, he's the hero of the group. Dya kan leader, mana boleh keluaq. Dae Sung pun sayang GD oh. Semua sayang GD la. Hayyaaaaa. K la. Nak sambung layang BIGSHOW. Hihi. K chow.


I am proud to be one of the VIPs. :)

No comments: