Wednesday, December 14, 2011

Most Wonder-ful Galaxy Series

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)


- 3.7" WVGA Screen
- 1.4 GHz Processor
- Android Gingerbread
- 5 MP Camera with Flash
- 1,500 mAh battery

Orite. La ni advertisement pasai Galaxy W ni keluaq merata. Tv la blog la Facebook la. Like I told you, merata. So aku pun tetiba tebukak pintu hati nak post pasai benda alah Galaxy W ni. Aku pun taktaw banyak sangat pasai benda ni. Just taw sikit sikit jea. Tapi takpa la, nak share jugak. Hoho. *peace

POWERFUL PERFORMANCE
 Powerful Performance
Galaxy W ni 1.4GHz CPU oo, whatsoever applications or apa apa jea task yang hampa buat will operate smoothly. Takdak la nak sangkut sangkut ka hapa. Then takdak la hampa nak kena cangak bulu tunggu dya loading lama lama. Kan kan?

RICH CONTENTS SERVICE : SOCIAL AND GAME HUBS
 Rich Contents Service : Social, and Game Hubs
Sapa sapa yang suka bersosial chat sana chat sini mesej sana mesej sini or hat gila lagu yang memang spesies tak boleh hidup lagu or hat jenis gila game otak game jea memanjang sampai tak ingat nak makan memang digalakkan sangat sangat kan la untuk beli Galaxy W ni. Hampa nak berFacebooking ka berTwittering ka tak kisah la apa pun semua bolehhh. Nak download lagu merata pun takpa aih. Takdak sapa nak kacaw. Games dya pun HD-quality la bhaii. Sure puas hati punyaa kalau beli Galaxy W ni.

SEAMLESS CONNECTIVITY
 Seamless Connectivity
Connectivity Galaxy W ni lancar. Don't worry la bhaii. Kies Air membolehkan hampa manage mobile data, sync email accounts and nak share playlists among PC/Mac, mobile and tablet without guna wire wire yang menyusahkan hidup tuu.

SLEEK AND MODER DESIGN
 Sleek & Modern Design
Luas Galaxy W ni 3.7" touch screen showcases graphics, games, text, video, and design dya yang comfortable, nipis, and for sure senang masuk poket.

UX IMPROVEMENTS
 UX Improvements
Galaxy W ni ada improved UX termasuklah icon yang way so much better, streamlined menus, intuitive navigation, and enchanced interaction yang membolehkan hampa hampa semua ni enjoy mobile's Hub services, Kies Air, AllShare Integration, camera and much more.

EXCHANGE ACTIVE SYNC
 Exchange Active Sync
Comprehensive PIM yang boleh disegerakan dengan Exchange Active Sync akan pastikan your email, contacts, calenders and yeah tasks, up to date. What else can I say? Galaxy W is a very useful gadget.

Setakat tu jea la information yang aku taw. Kalau nak taw dengan lebih lanjut boleh la klik sini: Most Wonder-ful Galaxy Series

No comments: