Tuesday, December 6, 2011

At last! :D


Hell yeah, for the FIRST time Fawzan Khaizuran called me with my OWN name without paksaan. Alhamdulillah at last dya taw gak letih. Just imagine dari Standard Three aku kelas ngan dya sampai la Standard Six and he keeps calling me with a bloody name that every single person will hate it. Seriously dude, trust me. Aku ingat nak bagitau hampa dya panggil aku pa sepanjang four years aku kelas ngan dya plus four years lepas masuk high school tapi tak jadi ah sebab nama tu akan memalukan aku seniqi. So lebih baik tak payah. Yang kelas ngan aku time primary school dulu maybe taw la sebab dya selalu panggil aku with that name in front of everyone in the class and then buat muka tak besalah. Pffftttt. Manusia ni 24 jam muka blurr. Blurr blurr dya pun pengawas pusat sumber oh. Blurr blurr dya pun UPSR 4A1B oh. Blurr blurr dya pun masuk Sultan Abdul Hamid College oh. Blurr blurr dya pun dapat 8A oh. Blurr blurr dya pun dya dapat Sekolah Menengah Sains Shah Alam oh. Blurr blurr dya pun baru jea masuk situ dah p Indon oh. Aku yang sememangnya anak Minang ni pun dah berkurun tak balik Indon. Haishhh. Oke aku dah start nak melalut. Chow.


p/s: I miss 6 Dedikasi 2007 so much. :')

No comments: