Friday, December 30, 2011

5 in 1 :)

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)

Dah berkurun aku tak update kan kan? Semuanya gara gara Syakir Berhan. Oke dak, tipu jea. Modem buat problem baq hangg, menci I. And disebabkan aku dalam mode saving energy, so aku pun buat 5 stories in 1 post. Aku dah pemalaih piang nak buat satu satu. Hehe. Anyway, ampun noh for readers yang nak view aku punya blog tapi tak boleh hari tuh. Ada member member aku dua tiga pat lima nam orang dok tanya pasepa blog tak boleh bukak. Aaaaaa aku saja privatekan hari tu. Again, ampun noh? Ni cek dah publickan balik dah nii. Hee. Oke let's begin! :)


O H G I A N T O !
Hari tu p hantaq my beloved abang yang lovey dovey ni la kononnya balik maktab dya. Eh dak, balik poly dak. Aaaaa dak jugak. Balik rumah sewa dya. Haaaa tu baru betoi. Dya dah habeh praktikal kat sini dahhh even praktikal tu takdak kena mengena pun dengan course dya tapi dya kata mampoih p la HAHA. Giant muka sadis baq hanggg nak tinggai Rayyan. Kan Giant kan? HAHA. Takpa, aku paham. Lengkoi tu baru reti nak manja aku padahai esok lusa aku nak balik sana dah. Tak guna sunggoh. Oke dah lari tajuk. Anyway Giant sayenggg, all the best for your journey kat sana. :)

S H O R T F A M I L Y T R I P
Actually takdak la family trip teqa mana sangat pun sebab sebab sebab Giant Abang KakBaina ngan Iman takdak. Tapi kira aci jugak la noh? Lepas p hantaq Giant tu kami p joli dulu. First stop rumah Kak Rita kat Serting lepas tu rumah Makcik Ina pun kat Serting jugak lepas tu rumah Long Chik kat Temerloh then malam tu tidoq kat Six Villa Inn, Dungun then esok tu p ronda kat Rantau Abang lepas tu malam tu tidoq kat Kelantan then esok tu p Pasar Siti Khadijah KOT. Satu negeri per day. Memang tak penat pun. Aku tak beli pa pun. Beli shawl dua bijik ngan keychain pun dua bijik gak ngan baju kelawaq nak pakai tidoq kat maktab nanti selai HAHAHA k chow.

F I F T H M O T H L Y V E R S A R Y
*Credit to Nisa Kamil and Anis Annisa for the picture*
Okai dah cukup lima bulan 24122011 hari tu. Aku ingat kredit nak expired malam tu rupanya dak pun. Mengong. -.-

O U T I N G
Aku try susun pic tu ikut susunan sapa yang mai dulu HAHAHA tapi ada yang aku tak ingat, ampun noh? Anyway, this day memang syiok habeh. Err err thanks sebab seksa perut aku dok gelak kat hampa. Memang perut aku tak sakit punnnn gelak takmaw maw kat hampa suma. Especially the boys. And anak uncle Rusman yang sweet la kononnya, thanks sebab jadi tuan rumah dok belanja popcorn ayaq pa suma. Hehe. Thanks for coming guys. I'll miss you, especially you Farisha. :')

C O N G R A T U L A T I O N S T O K N U K !
Congrats toknuk sayenggg. Seeeeeeee? Kan dah cakap tak lama lagi dya call la tu. Kan dah calllllll? Hehe. Congrats again toknek. Nanti p sana kirim salam banyak banyak kat Yob. Kat tokwan toksah. Hoho. Nak ikut nak kapai terbang jugakkkk. Tapi lambat lagi nak tunggu kaktini bawak. HAHA. Oke taktaw nak merapu pa dah. Chow.


p/s: Folio tak siap lagi. Hebat dak aku?

No comments: