Thursday, November 24, 2011

Oh Buncit Dot Com ♥

*I miss this moment badly :')*

Hey. Well. Hari ni genap dah la empat bulan. Wellllllllll actually four months after the confessions between us were made. Haishhh. Taktaw nak cakap pa sangat. Rindu mangkok ayun nih. Macam macam orang dok mengata kat belakang but still, Alhamdulillah we still get through all those things yang entah hapa hapa. Aku tak paham pasai pa before ni aku dok jalan dengan dya p meqata orang tak pulak sibuk sibuk nak mengutuk lepas tuh sekarang bila dah couple baru la mula nak bising bising kes aku dok jalan ngan dya. Errr. Paham ka aku mencarut pa ni? Takpa lah. Abaikan. Back to the point, we supposed to meet up today but then something turned up so terpaksalah cancel. Hari ni, macam macam jadi. 24/7 :)

Dear Ahmad Asyraf Ahmad Rosli,

please throw away your guilty feeling. It's not your fault. It didn't matter anyway. Kita still ada banyak lagi bulan yang boleh sambut. Kan gila? Hehe. Bontot. Comes hell or high water, I will always be there beside you. Remember? Kita dah got through more than two years and I believe that we can take more. Lagu The Wanted suma lagu kita kan busuk? 'My universe will never be the same, I'm glad you came.' Rindu hang busuk. Tu laa. Kat maktab mana penah berenggang, bila balik mula la nak menggila. Hehe. Hang ah ni. Tak berakal. HAHA. *peace

Your missing rib,
Nur Syahirah Berhan

"Keep my words and I'll keep your heart."
-Ahmad Asyraf Ahmad Rosli ♥

Yes, baby. I will. :)

No comments: