Friday, November 4, 2011

Graduation Day Form 3 and Form 5 :)

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)

*credit to Anis Annisa and Khairunnisa Mohd Kamil for this picture*


Hoi. Lama tak mengaqot kat sini. Oke. Takdak la lama sangat. Anyway, ni aku balik cuti for raya haji. Yeah. Kali ni raya buat qeqah sama. Aaaaaaa betoi ka eja lagu tu? Takpalah, abaikan. Raya second baru buat korban tapi raya second tu la hat aku kena balik maktab and esok tuh terus FINAL EXAM and hapa jadah menatang haram pa pun aku tak baca lagi. Memang setaii habeh la hang ni Nur Syahirah Berhan. Woi. Tadi p Padang Besaq then terjumpak Adlina Maisarah ngan adik dya ngan mak dya pa pa suma. Aku tak beli pa pun, shawl dengan cardigan selai. Jimat duit for outing esok. Muehehehe. Esok nak date ngan Aji HAHAHAHAHA oke bai.

Kemaqen, 03112011 Graduation Day for Form 3 and Form 5. And suddenly I miss my second wifey. Dulu time aku graduate, aku dapat katak. Dya graduate aku punya la nak p tangkap gamaq ngan dya sampai Yob ngan Atiq cakap yang aku ni kipas-susah-mati dya padahai he's like a big brother for me plusssssss a second boyfie after Pan perhaps? Oke. Pan is my husband, not my boyfie. Muehehehe. Galok. Hai cikgu Ila! :D Oke sambung hat tadi. Budak budak Kadet Polis hat p kem hari tuh kena bertugas jaga parking. Awesome gila. -.- Aku dok sekali ngan Haziera, ngan Fahim. Then kami boleh p makan kat luaq kat kedai kaklong tuh. Habeh RM13+ sebab aku belanja Haziera plus beli ayaq kat lakis aku dengan abang plus kak ipaq aku. =.="

Habis jaga parking tu p lepak dengan Pan ngan Arep ngan Yap ngan Ali pa suma depa dok niaga nasik RC. Aku joined jadi promoter. Muehehehe. Lepas tuh lepas tuh, ada la Anis Annisa, Baya, Nisa ngan sapa sapa lagi ntah mai dok menyembang ngan kami. Nasik RC tu tak laku sebab kemaqen banyak sangat gerai makanan dah la boleh p makan kat luaq so oqang tak heqan pun kat nasik RC tuh HAHAHAHA so Pan p pusing blok academic sedekah nasik kat oqang. Aku ngan Pan balik pukoi 12++. Malas nak balik bilik awai awai, bukannya abah nak mai ambik awai pun. Lagipun kat kelas ada oqang lagi. T.T Time dok jalan balik ngan Pan tu aku baru peqasan yang kaki aku lenguh. And time tu jugak la aku baru peqasan yang aku bediqi dari pukoi 7pagi sampai 9++pagi tak duduk langsung even mencakung. Awesome gila aku. Balik balik bilik, tequih lena. Baju aku mintak tolong Ayu sidaikan. Hihi. Pukoi 4++petang tejaga, siap siap tequih tuqun bawah. Letih gila baq hang. Tetinggai gelang. :( Hat tu jea kot. Oke thanks bai.

Dear Form 3 and Form 5 Students,

Congratulations to all of you. I'll pray for your success.
Be good, stay good. :)

p/s; I miss my busuk badlyyyyy. :(

No comments: