Tuesday, November 22, 2011

Candid Time Contest

Memang budak Nisa ni dah lama hidup. Gua dah la malas mau join join menda menda HJ macam ni. Haishhh. For more infomation, please refer to Muna Rahimah. Oke thanks bai.

S Y A R A T : )
- WAJIB follow blog Muna untuk mengetahui perkembangan contest ini
- Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'candid time contest'
- Letak banner contest ni dalam entri yang korang buat'
- Sertakan satu gambar candid korang . Tak kisah individu atau ramai ramai .
- Tag 2 ORANG and wajib inform diorang tentang gambar ni .
Tarikh tutup : 13.12.2011




Gambar candid? Errrrrrrrrr.


Budak budak redaksi awesomeeeeee. K bai.

Mangsa yang di-tag :)

No comments: