Sunday, November 27, 2011

Authentic Airsoft Supplier In Malaysia

Oke. Aku bukannya taw sangat pasai depa ni tapi Mubin dah bekerjasama dengan depa for Database Studious new short film so aku pun kena tempias sekali la. Syarikat ni supply Air Softgun. Air Softgun tu macam pistol betoi, real gun tapi peluru plastik. So hampa takkan mati la. Pistol dya cantik baq hanggg. Harga sebijik ada la dalam RM2000++. Eh sat. Yang paling penting, Softgun Enterprise ni legal. So hampa toksah dok risau nanti nak kena saman ka hapa ka. Sapa-sapa yang berminat boleh la pm Nazirul Mubin ataupun Database Studious. Interested ah? Banyak lagi kat sini: Softgun Enterprise





No comments: