Thursday, November 24, 2011

Apek juai ikan. -.-

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)


*Sila baca apa yang tertera di atas, sekian terima kasih.*



Soooooooooooooo here he is, Ahmad Nur Faizzy Ahmad Sabri, the unlucky birthday boy. Hoho. *peace He is my second wifey my sardine my sepet my apek juai sayoq and hell yeah, sometimes my boredom killer but he never realized about it. Dah lama gila dah tak contact mamat ni. Kadang-kadang rindu pun ada jugak, especially time bulan posa plus musim graduasi hari tuh. Sebab pa tu p tanya minah ni seniqi. Tu pun kalau dya ingat lagi laa. But stillllllllllllll, aku malaih nak text dya. Sebab sebab sebab, dya ni BAKHIL. Dah taw aku guna celcom, gedik jugak nak on maxis. Dah tu bila aku text memang takkan reply ah. Well, penah reply tapi memang jarang nak mati ah. Kalau reply pun 'Aku takdak kredit ni. Nanti la text.' Kecik hati wa cakap lu. Lagi satu, takut sat g still ada rumor yang aku ni kipas-susah-mati dya. Padahai dak pun. Tak paham aku. Atiq aa neyh. Dah la. Makin lama makin meqapu jadinya. K bai.

Dear wifey number two,

please always be a good wife. Happy sweet eighteen. Wish that you are blessed in life and ask HIM to take care of you. HE will always be there beside. And yeah, the things that I wrote on your wall post, I really really mean it. I am still waiting for you to fulfill the promise that you have made. Anyway, I am still using the compasses that you've bought for me.

Your one and only husband,
Nur Syahirah Berhan

That's it. K chow.

p/s: as usual, picture credit to Aben. You always give the best shot.


No comments: