Tuesday, November 29, 2011

Aku ada anak third dah. Hang ada?

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh :)


Name: Nur Iman Muhaimin bin Mohd. Syazwan bin Berhan
Date of Birth: 11th October 2011 (11102011)
Place of Birth: Hospital Sultanah Bahiyah, Alor Setar


Oke. Tadaaaa! Ni la anak third aku. Hihi. Umoq dah sebulan lebih dah sampai mak dya habeh pantang dah baru teringat nak post, baguih punya mummy. Hihi. Dok ingat lama dah nak post pasai PakWan Jr. ni tapi dok tangguh punya tangguh punya tangguh punya psai, terus telupa. Tengok Faz ngan Yemin post pasai baby baru teringat nat post. Tudien. Intro saja panjang bejela dah. Back to the boy, kak Baina overdue sampai seminggu lebih kot so terpaksa la bedah. Time tu aku kat maktab. Patut la aku tunggu mama call, mama tak call call dah tak beqanak lagi. Haiya. -.- Ni anak abang aku yang kahwin last year tuu. Anak sulung laki woo. Setaii baq hangg. Mata Iman ikut sejibik macam mata pak dya, mata burung hantu. Hoho. Anyway, aku tak penah dukung pun PakWan Jr. ni sebab awai awai ni baby kan tulang dya lembut lagi, so sat g aku dukung sat jea patah HAHAHAHA oke tak lawak oke thanks bai.

Cit: Awat mata Rayyan besaq sangat?
Bong: Mata anak anak kita semua besaq besaq la. Iman lagi la. -.-
Cit: Hehe. Mata galak semua.


p/s: PakWan equal to Syazwan so he becomes PakWan Jr. :)

p/s p/s: I'll get another baby next year. Awesomeeeee. :D

No comments: