Saturday, October 29, 2011

Happy Deepavali.

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)


Aku suka pic hat sebelah ni. Aku nampak gedik HAHAHAHAH. -.- Hoi. Kelas lain suma pakat p tempat setaii setaii for lawatan kelas, kelas kami? Lagi setaii bhaii. Kami p dusunnnnnnn. Yes baby, DUSUN. Cikgu Nazri punyo. Kelas kami selalu centu. Lain dari hat lain. Muehehehe. Dah la p time Deepavali. Kami sambut raya Bidi ngan Pezi. Err err Pan pown boleh jugak. HAHAHA. Syiok gelak kat oqang. Awai awai p tu dok kata nak balik pukoi doblas, alaa dusun jea pown. Nak buat pa sangat kannnn? Last last pukoi doblas baru nak bakaq ayam HAHAHAHA. Pukoi 4 baru balik. Hambik hang. Awai awai plan nak p Penang lepas tuh tak jadi, nak p Sungai Petani pulak tapi cancel lagi then nak p Aloq Staq pulak then cancel lagi nak p Tasik DarulAman pulak last last sekali p dusun kat Wang Tepuih HAHAHA. Tapi syiok pa. LALA. Syiok gila. Ada ayam burung puyuh kambing. Buah takdak sebab bukan musin dya. Burung nuri cantik cantik baq hangggg. Aku keja dok bekepit dengan Pan. Jeles dak jeles dak? LALA. DK ngan Qiden jadi photographers of the day. Sepatutnya aku tapi aku tengah sibuk sambut anniversary yang ketiga bulan HAHA. Anyway, aku rasa gamaq Aten paling banyak sekali. -.-


Budak pompuan p second trip, sampai sampai budak laki dok goreng bihun. Sedap baq hang. Lepas tuh budak pompuan bancoh ayaq. Aku tak qeti buat qeja, Pan qeja dok gelak kat aku. Takpa hang Pan. -.- Giant ngan abah ngan Sya p hantaq camera kat sana. Terharu I. HOHO. Then p melantak ais kacang oh bahagianya hidup. Lepas tuh Fizi ngan Fahim dok melalak guna gitar depa nyanyi lagu jiwang tapi takpa, soqa depa best. Lepass tuh, aku kena paksa cuci ayam. Tak penah penah aku buat baq hang. Correction. Cuci puyuh. Tapi biaq p la. Sama jea la tu. Grrr. Then Fakhri ngan Put mai tolong. Yang Pan dok qenggah gelak kat aku tak habeh habeh lagi rasa macam nak penyepak dya dua tiga pat lima nam das. Lepas tu Fakhri ngan Pan ngan Amanie ngan Khad pa pa suma tu bakaq ayam. Aku tukang tengok jea hihihi. Lepas tuh kami melantak ayam bakaq tu. Pan makin tua makin gatai HAHAHAHAHA. Habeh habeh makan ayam tu, kami p beqaya kat rumah kambing pulak. Patot la cikgu Nazri kaya. -.- Kambing dya hensem hensem tapi suma bau macam Pan. Busuks. But I already used to it. HAHAHA. Lepas tuh kami pown balik. Nak p lagi lah next year. Bawak pulut makan ngan durian. Sedap baq hang. Terima kasih noh cikgu Nazri sebab sponsor burung puyuh. :)


video


p/s: Aku nak drop RC ka Bio? Ramai orang suruh drop Bio. -.-


p/s p/s: I love you like a fat kid loves cake. I love you busuk.

No comments: