Monday, September 5, 2011

Till We Meet Again. :)

Ni keja Amirul Haziq Hilmi a.k.a Mr. Rodriguez a.k.a husband cikNab a.k.a madu aku a.k.a awek Mubin. Ada ka patot dya kata aku gangster? Tak penah penah lagi dalam sejarah hidup ada oqang kata aku gangster. Ranking FIRST pulak tuh! Nak kata aku ugut dya ka hapa ka, rasanya takdak pown. *sigh


Ni blog Khairunnisa Mohd. Kamil. Dya letak habih suma gamaq couple hat dya taw. Rasa macam nak cekik jea minah ni. Siap hang cucu, balik maktab nanti toknek lunyai hang habeh habeh. Sat g dah nak balik maktab dah, Like seriously dude, aku bukannya takmaw balik. Aku trauma nak balik sana sebab homework haram tak siap. Paling aku cuak seni ah. Kelas aku jea tak hantaq pa lagi. Dah la barang haram tak beli pa lagi. Dah la balik maktab nanti nak kena p English Camp and dalam empat empat laki aku sekoq pown haram tak p andddddd aku tak boleh outing la dah p camp HJ tu dah la kat Paya Pahlawan jea. Dear Mr. Azam, is there any better place that we go? Haishhh. Awat aku dapat taktaw. Dah la English B. Gila hapa. Biaq ah. Dah packing dah. Oke bai. Anyway, ni link post Nisa tuh; http://superduper-nisa.blogspot.com/2011/09/keboringan.html

Chow.

No comments: