Saturday, September 17, 2011

Oh Hidup.

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)

Oke. Jangan dok salah anggap pulak dengan gamaq hat kat sebelah ni. Nak letak gamaq hat lagi satu tapi gamaq tu Aiman Zhafri nampak hot telebih la pulak. Sat g Nina hawing aku mampoih. Oke aku melalut dah, abaikan. Ni haaaa. Mr. Azam bagi keja kat kami. Kena perabeh shoot untuk Kelab Persatuan and Unit beruniform bulan ni jugakkkkkkk and I was like "Gilahapaorangtuani" *forgive me Mr.* Aku dah bagi warning kat Aiman dengan Faiz dah dulu, buat time bulan posaaaaaa depa ketegiaq. Hat Faiz dok ungkit yang dya bukannya under photography and I was like "damnyouFaiz". Sekarang ni, sapa yang penat? Kitaaaaaaaaaaa jugak. Habeh sekolah ada shoot lepas tu kawad and tu la rutin seharian. Penat bhaii. Dah la aku memang hitam, memang nanti hitam plus plus plus la kan? -.- Damn you Syahir Berhan. A'ah, lupa nak habaq. Budak photography suma budak kadet polis. Turun shoot bawak but. Memang setaii habeh la kan? Tapi bukan aku la, depa la depa la. HAHA. Syiok bule gelak kat oqang noh? LALA.



I was involved with the English Camp so yeah, I didn't go to the Jamuan Raya. I still have a year there, well, hope so. Anyway, the camp was held at Paya Pahlawan which is only 15minutes away from our college. It was the coolest camp EVER. I played new games and meet new people. Oke it's a lie. I didn't meet new people but I just knew them there. LALA. Anyway, cheers for the Ultimate Bombastic babyyyy.


Dear Nisa, toksah dok buat terok sangat la kan kami takdak masa jamuan Raya tuuu? And dear you baby, aku takmaw bayaq duit hang BAHAHAHAHAHA Oke thanks bai chow.

No comments: