Sunday, September 18, 2011

Faeez Izzham is such a meanie.

Hello. Faeez Izzham is Fatini Hannah's and yeah my me cikNab and Wanie's tokwan. The cumis? Abaikan. Anyway, I am writing this thingy because of him. Kena paksarela. Thank you to Fatini Hannah sebab jadi sumber inspirasi title post ni. HEE. Melalut dah. Aku taktaw nak cita pa sebab aku bukannya p pown. Like I told you just now, paksarela. Am suruh tulis jugak pasai menatang ni even though aku tak telibat. Kejam. T.T




At first tu memang nak p sebab ingatkan Am dengan Yob jea but then taw kata ramai. Segan ah. Sory sebab tak angkat phone plus tak reply text. Phone dok charge and kami dah tidoq time tu. Hee. Syiok nya tengok depa bahagia. Sembang nak mai rumah. Takpa hang Am. Nasib baik aku sayang toknek kalau dak memang aku hawing hang. WEY CUMI BELI NUMBER DIGI KAT AKU OKE BAI.



"Untunglaa ada pakwe dok dekat."
-Fatini Hannah Shedy Abdul Latef

"Untung laa ada pakwe boleh bawak keta."
-Nur Syahirah Berhan

No comments: