Sunday, September 18, 2011

Faeez Izzham is such a meanie.

Hello. Faeez Izzham is Fatini Hannah's and yeah my me cikNab and Wanie's tokwan. The cumis? Abaikan. Anyway, I am writing this thingy because of him. Kena paksarela. Thank you to Fatini Hannah sebab jadi sumber inspirasi title post ni. HEE. Melalut dah. Aku taktaw nak cita pa sebab aku bukannya p pown. Like I told you just now, paksarela. Am suruh tulis jugak pasai menatang ni even though aku tak telibat. Kejam. T.T




At first tu memang nak p sebab ingatkan Am dengan Yob jea but then taw kata ramai. Segan ah. Sory sebab tak angkat phone plus tak reply text. Phone dok charge and kami dah tidoq time tu. Hee. Syiok nya tengok depa bahagia. Sembang nak mai rumah. Takpa hang Am. Nasib baik aku sayang toknek kalau dak memang aku hawing hang. WEY CUMI BELI NUMBER DIGI KAT AKU OKE BAI.



"Untunglaa ada pakwe dok dekat."
-Fatini Hannah Shedy Abdul Latef

"Untung laa ada pakwe boleh bawak keta."
-Nur Syahirah Berhan

Saturday, September 17, 2011

Oh Hidup.

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)

Oke. Jangan dok salah anggap pulak dengan gamaq hat kat sebelah ni. Nak letak gamaq hat lagi satu tapi gamaq tu Aiman Zhafri nampak hot telebih la pulak. Sat g Nina hawing aku mampoih. Oke aku melalut dah, abaikan. Ni haaaa. Mr. Azam bagi keja kat kami. Kena perabeh shoot untuk Kelab Persatuan and Unit beruniform bulan ni jugakkkkkkk and I was like "Gilahapaorangtuani" *forgive me Mr.* Aku dah bagi warning kat Aiman dengan Faiz dah dulu, buat time bulan posaaaaaa depa ketegiaq. Hat Faiz dok ungkit yang dya bukannya under photography and I was like "damnyouFaiz". Sekarang ni, sapa yang penat? Kitaaaaaaaaaaa jugak. Habeh sekolah ada shoot lepas tu kawad and tu la rutin seharian. Penat bhaii. Dah la aku memang hitam, memang nanti hitam plus plus plus la kan? -.- Damn you Syahir Berhan. A'ah, lupa nak habaq. Budak photography suma budak kadet polis. Turun shoot bawak but. Memang setaii habeh la kan? Tapi bukan aku la, depa la depa la. HAHA. Syiok bule gelak kat oqang noh? LALA.



I was involved with the English Camp so yeah, I didn't go to the Jamuan Raya. I still have a year there, well, hope so. Anyway, the camp was held at Paya Pahlawan which is only 15minutes away from our college. It was the coolest camp EVER. I played new games and meet new people. Oke it's a lie. I didn't meet new people but I just knew them there. LALA. Anyway, cheers for the Ultimate Bombastic babyyyy.


Dear Nisa, toksah dok buat terok sangat la kan kami takdak masa jamuan Raya tuuu? And dear you baby, aku takmaw bayaq duit hang BAHAHAHAHAHA Oke thanks bai chow.

Monday, September 5, 2011

Till We Meet Again. :)

Ni keja Amirul Haziq Hilmi a.k.a Mr. Rodriguez a.k.a husband cikNab a.k.a madu aku a.k.a awek Mubin. Ada ka patot dya kata aku gangster? Tak penah penah lagi dalam sejarah hidup ada oqang kata aku gangster. Ranking FIRST pulak tuh! Nak kata aku ugut dya ka hapa ka, rasanya takdak pown. *sigh


Ni blog Khairunnisa Mohd. Kamil. Dya letak habih suma gamaq couple hat dya taw. Rasa macam nak cekik jea minah ni. Siap hang cucu, balik maktab nanti toknek lunyai hang habeh habeh. Sat g dah nak balik maktab dah, Like seriously dude, aku bukannya takmaw balik. Aku trauma nak balik sana sebab homework haram tak siap. Paling aku cuak seni ah. Kelas aku jea tak hantaq pa lagi. Dah la barang haram tak beli pa lagi. Dah la balik maktab nanti nak kena p English Camp and dalam empat empat laki aku sekoq pown haram tak p andddddd aku tak boleh outing la dah p camp HJ tu dah la kat Paya Pahlawan jea. Dear Mr. Azam, is there any better place that we go? Haishhh. Awat aku dapat taktaw. Dah la English B. Gila hapa. Biaq ah. Dah packing dah. Oke bai. Anyway, ni link post Nisa tuh; http://superduper-nisa.blogspot.com/2011/09/keboringan.html

Chow.

Thursday, September 1, 2011

Happy Eid ul-Fitr. :)

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)


Oke. Hey peeps. Today is the third day of eid and I was just about want to wish you Happy Eid ul-Fitr. Sorry guys, for that late thingy wish. I kinda being lazy to update my blog this lately so I just let time get passed without I realize. Above there is my family's picture. But my older sister, Noor Dina Izadiany plus my youngest brother, Muhammad Syahiran Fitri were not there. My sister went out to beraya somewhere and my damn brother was merajok because he wants a PS2 but he did't get it butttttttttttt I do got a camera. Yes baby, I've got Canon 550D. Thanks abah, mama. Well, it's not as good as yours but I am the one who asked for that model so shut up bitch. Oke. I don't want to type anymore. My hands are FREEZING. I miss you busuk.

Thank you for coming ;)

Muis Mutalib. Ahmad Faiz Rosli. Muhammad Zaim Pauzi. Muhammad Hafizi Daud. Muhammad Fahim.

Mata.


HAHAHAHAHAHAHA aku tak paksa dya confessssssssssssssss. Dya yang tetiba confess seniqi. LALA. Bahagianya hidupppp. Kredit takdak, tak bule text. Rindu hang busuk. Hang la ni, awat tak angkat phone taktaw. Kalau dak hang mai la rumah aku tadi. Menci i. Chow.

Dear God,
thank you for letting me meet him. He's the one that makes me feels this way. And I love the way my heart beats fast and whatsoever thing that related to him.


Heart hang Ahmad Asyraf Ahmad Rosli