Monday, August 1, 2011

Ramadhan. :)


Alhamdulillah, thank GOD still sempat berpuasa. :) Anyway, dear readers, kaum muslimin dan muslimat, selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Toksah dok gegeh nak skip posa. Dah la pahala tak cukup banyak, dok tambah dosa lagi. Tak tuju kat sapa sapa pown, diri seniqi pown sama jea. Hat tak boleh posa tuh, toksah dok gedik nak posa. Allah dah bagi cuti tu cuti jea la. Sekeh gak sat g. LALA. Mohon ampon maaf salah zahir batin. Err err abaq siap siap takot takdan raya. HAHAHA. Err err mama sayangggg, can I have Canon EOS 550D as my 'duit raya'? I want it so badly la maaa, Oke aku dah lari tajok ni HAHA so chow.

Terjumpakkkkk HAHAHA mengong. :D


"Lepas ni tak bule date dah. Kena cuti sebulan, buat pahala, kampui dosa HAHAHA."
-Ahmad Asyraf Ahmad Rosli


No comments: