Friday, August 5, 2011

Puaseeeee.


OHMAN, hari ni dah hari kelima posa HOYEAH. Hee. Takdak la lapaq teqa mana pown tapi letih jea. Ketaq lutut tu toksah habaq ah, naik turun naik turun tangga pulak kannnnnn memang staii habeh ah. Hari tuh, budak budak hat check in jail lewat kena isi borang JDM, kena tulis statement. Belunggok ah kena. Aiman Safwan pown kena jugak hihihi. Syiok noh gelak kat oqang? Dah dah. So, this weekend dapat cutiiiii boleh balek HOYEAH syiok oh. Kesian pown ada jugak kat budak budak yang dalam jail tuh. Laling aku tak balekkkkk, ajak balek takmaw. Aku dapat taw dya p date, siap ah. Sepak pungkoq biaq buasir terus! Hohoho. Oke. Kredit takdak. Tak syiok gila. Tak bule nak mesej. Oqang dok text aku dari semalam lagi tapi aku tak reply pown dah takdak kredit. Heeeeeeeeee ampon noh? Sian kat Faz. Dya cakap nak p merempit kat aku tup tup aku balek pulak minggu neyh. Ampon noh sayenggg. Nanti raya la ampa bawak mai cegu Ila mai rumah. Hoho. Oke chow.


No comments: