Monday, August 1, 2011

Gilaaaaa,


4.30 am

Aku: Sayang. Aku baru nak tidoq. Sayang. Like seriously dude, aku buat keja gila tadiiiii. Serious keja gilaaaaa. Tolong jangan bunuh aku, aku sayang hang. HAHA buat teqok.
PB: Sayang, oit oit, keja gila pa? Awat aku rasa cam hang ada mesej dya.
Aku: Aku dah abaq kat ****. *forward mesej dya
PB: Weyyyyyy. Hang gilaaaaaa nak bunuh hanggggggg.
Aku: Weyyyy jangan la bunuh akuuuu. Nanti sapa nak ___ hangggg.
PB: HAHA dok buat manja. Ceqin aku ngan dya, cam na bule jadi centu. Ayyo,
Aku: Aku pown taktaw. Chat ngan dya kat fb semalam. Mesej tu dya antaq lepas aku off. Dya tekezuttt. Dya kata dya tak expect langsong.
PB: ??? Habeh la rahsia aku. HAHA Cena la hang bule abaq. Pelik aku.
Aku: Ntah. Aku pikiaq, lebih baik aku seniqi yang abaq, daqi dya taw from orang lain.
PB: Hang takot eyyyyyy. HAHA.
Aku: HAHAHAHA aku takot hang ah, sat g dok buat perang dunia naya aku.
PB: Awat pulak? Haduih, nanti mesti timbul perasaan yang kurang enak dya terhadap aku. Hoho.
Aku: Err err hang buat sastera pa weyyy? Sekeh gak sat g.


And the rest is .... history.


Psstttt. CikNab, cam best jea guna ayat ni. Nak guna jugak lah HAHAHAHA.


No comments: