Sunday, August 28, 2011

Facts #12


You know that feeling? When you're just waiting to get home into your room, close the door, fall into bed. Just let everything out that you kept in all day. That feeling of desperation. You're tired. Tired of everything, tired of nothing. You just want someone to be there and tell you it's okay. But none is going to be there. You know you have to be strong for yourself because no one can fix you. But you are tired, tired of being strong. For once, you just want it to be easy. To be simple. To be helped. To be saved. But you know you won't be. But you're still hoping, still wishing. And you're staying strong and fighting with tears in your eyes. YOU ARE FIGHTING.



Friday, August 26, 2011

MFIMP :D





Md. Faeez Izzham Md. Padzil saja memang lagu niii. Dya bukan pa, jujur tu baguih kan Am kan kan kan? Kita sebagai manusia haruslah saling bermaaf-maafan tambah tambah pulak satu dua tiga empat lima enam hari lagi nak raya kannnnnnn? Mawnya Fatini Hannah Shedy Abdul Latef tak sayang plus plus plusssssss kat Md. Faeez Izzham Md. Padzil. Hohoi. Toknek, macam ni pown bole dak? Oke dak? HAHAHA. Tuu laa Am. Aku mintak tshirt domo dengan angry bird hang takmaw bagi sangat, keja nak bagi kat timah jea. Kan aku dah pedajei hang. HAHAHAHA. Oh man, bahagianya hiduppppp. LALA. Oke aku taktaw nak melalut pa dah tang ni so chow.

"Fb toknek toknek punya, fb tokwan toknek punya."
-Fatini Hannah Shedy Abdul Latef

Thursday, August 25, 2011

The Truth.


Kenapa aku selalu dengaq mp3 dalam bilik kat asrama? Kalau boleh aku nak guna headphone cikNab sebab best. Headphone aku patah tapi aku tak kesah sangat sebab menatang tu free jea. Earphone putih aku hilang. Again, aku tak kesah sangat sebab hat tuh sound dya slow so aku jarang guna. Stereo earphone aku putuih. Oke hat ni memang aku kesah sebab menatang ni la hat selalu tolong aku bagi lupa dunia sat. What do I mean with that 'lupa dunia'? Aku tak payah susah susah nak pikiaq hapa jadah sepatah haram yang depa cakap. Nak kutuk ka maki ka hapa ka, tak kesah. Aku dah cukup kayu dah. Then lay on my bed buat macam depa suma tak wujud. Again, aku takmaw ambik kesah pasai everyone dah. Like seriously dude. Takmaw dah nak touching touching, sadis sadis ka hapa. Macam la oqang lain kesah kannnnn? Less care, less hurt. Remember, Nur Syahirah Berhan?

So girl, switch on headphone, switch off world.

Aminnn.


24/7 <3


A month and counting. :)

Heart you Ahmad Asyraf Ahmad Rosli.


Saturday, August 6, 2011

McFly. :)


Oke. Aku baru start minat McFly. Peqakkkkkkkkkkkkkk. Ish. Lantak aku la kan? Suka hati aku la kan. Err err. Macam best jea layan lagu lagu depa. Sweetttttttttttttttttt. Teringat kat laki aku la pulok. Sayeng, aimiseyu la. Mai la siniiiiii. Hee. :)

Friday, August 5, 2011

Puaseeeee.


OHMAN, hari ni dah hari kelima posa HOYEAH. Hee. Takdak la lapaq teqa mana pown tapi letih jea. Ketaq lutut tu toksah habaq ah, naik turun naik turun tangga pulak kannnnnn memang staii habeh ah. Hari tuh, budak budak hat check in jail lewat kena isi borang JDM, kena tulis statement. Belunggok ah kena. Aiman Safwan pown kena jugak hihihi. Syiok noh gelak kat oqang? Dah dah. So, this weekend dapat cutiiiii boleh balek HOYEAH syiok oh. Kesian pown ada jugak kat budak budak yang dalam jail tuh. Laling aku tak balekkkkk, ajak balek takmaw. Aku dapat taw dya p date, siap ah. Sepak pungkoq biaq buasir terus! Hohoho. Oke. Kredit takdak. Tak syiok gila. Tak bule nak mesej. Oqang dok text aku dari semalam lagi tapi aku tak reply pown dah takdak kredit. Heeeeeeeeee ampon noh? Sian kat Faz. Dya cakap nak p merempit kat aku tup tup aku balek pulak minggu neyh. Ampon noh sayenggg. Nanti raya la ampa bawak mai cegu Ila mai rumah. Hoho. Oke chow.


Monday, August 1, 2011

Tell me,

Oke dude, i'm going back to that jail. Yeah right, my beloved jail ever. My husband already pack his things and i'm still here, sitting in front of this white Toshiba lappy and chatting with Nazirul Mubin plus Ahmad Faiz Rosli plus Maisarah Mustafa. I gonna get my result for Standardize Test 3 this week. Damn me. I'm so dead. Like seriously, I AM DEAD. No doubt. Anyone, shoot me.

"Do you know why Shrek is the best fairytale? Cause in some fairytales, the princes and the princesses are perfect. But in Shrek, it teaches us that imperfect people can still have their own happy endings. "

And now I've finally found my Shrek. Heart you Ahmad Asyraf Ahmad Rosli

Gilaaaaa,


4.30 am

Aku: Sayang. Aku baru nak tidoq. Sayang. Like seriously dude, aku buat keja gila tadiiiii. Serious keja gilaaaaa. Tolong jangan bunuh aku, aku sayang hang. HAHA buat teqok.
PB: Sayang, oit oit, keja gila pa? Awat aku rasa cam hang ada mesej dya.
Aku: Aku dah abaq kat ****. *forward mesej dya
PB: Weyyyyyy. Hang gilaaaaaa nak bunuh hanggggggg.
Aku: Weyyyy jangan la bunuh akuuuu. Nanti sapa nak ___ hangggg.
PB: HAHA dok buat manja. Ceqin aku ngan dya, cam na bule jadi centu. Ayyo,
Aku: Aku pown taktaw. Chat ngan dya kat fb semalam. Mesej tu dya antaq lepas aku off. Dya tekezuttt. Dya kata dya tak expect langsong.
PB: ??? Habeh la rahsia aku. HAHA Cena la hang bule abaq. Pelik aku.
Aku: Ntah. Aku pikiaq, lebih baik aku seniqi yang abaq, daqi dya taw from orang lain.
PB: Hang takot eyyyyyy. HAHA.
Aku: HAHAHAHA aku takot hang ah, sat g dok buat perang dunia naya aku.
PB: Awat pulak? Haduih, nanti mesti timbul perasaan yang kurang enak dya terhadap aku. Hoho.
Aku: Err err hang buat sastera pa weyyy? Sekeh gak sat g.


And the rest is .... history.


Psstttt. CikNab, cam best jea guna ayat ni. Nak guna jugak lah HAHAHAHA.


Like seriously dude,


Like seriously dude, I heart you Ahmad Asyraf Ahmad Rosli.

"I feel wonderful because I see the love light in your eyes,
And the wonder of it all is that you just don't realize how much I love you."
-Eric Clapton

Ramadhan. :)


Alhamdulillah, thank GOD still sempat berpuasa. :) Anyway, dear readers, kaum muslimin dan muslimat, selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Toksah dok gegeh nak skip posa. Dah la pahala tak cukup banyak, dok tambah dosa lagi. Tak tuju kat sapa sapa pown, diri seniqi pown sama jea. Hat tak boleh posa tuh, toksah dok gedik nak posa. Allah dah bagi cuti tu cuti jea la. Sekeh gak sat g. LALA. Mohon ampon maaf salah zahir batin. Err err abaq siap siap takot takdan raya. HAHAHA. Err err mama sayangggg, can I have Canon EOS 550D as my 'duit raya'? I want it so badly la maaa, Oke aku dah lari tajok ni HAHA so chow.

Terjumpakkkkk HAHAHA mengong. :D


"Lepas ni tak bule date dah. Kena cuti sebulan, buat pahala, kampui dosa HAHAHA."
-Ahmad Asyraf Ahmad Rosli