Saturday, July 9, 2011

SEM TYPE III

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:



Pesta SEM TYPE III, as usual ah, confirm confirm TAK menang HAHA. Aku tak kesah pown. Serius lega gilaaaaa bila menatang ni dah habeh. Taon depan dah takdak dah HOYEAH. Start from now, kena focus on newsletter, photography, exam of course and infomatrix for next year. Ya Allah penatnyaaaa. Tapi oke la tu, tak mandom macam last year dah. Tahniah kepada Nur Syahirah Berhan yang telah berjaya menjadi AKTIF dan bukannya pasif seperti dahulu kala dah. Berikan tepukan gemuruh kepada beliau. Hee. *peace


Tahniah kepada Nabilah Zainal merangkap husband aku tersayang, Wanie Sazali merangkap gay yang tegegeyh, Nurul Nasir merangkap tunang ku hensem kerana telah mendapat tempat kedua. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ayat skema. Anyway, congrats jugak dekat husband number dwa aku, Nazirul Mubin, yang dapat number lapan. Hee. Oke sat g Giant nak mai ambik broadband so chow.

No comments: