Friday, July 29, 2011

Activity Week Sem II

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. :)

Baca blog Tasha ngan Nisa baru teringat nak update. =.=

Event: Kem Perdana
Venue: Batalion Keenam Rejimen Askar Melayu Diraja, Kepala Batas.
First thought: Kepala Batas, Penang nuu padahal Kepala Batas sini jea, kem hat aku dok lalu tiap tiap aqi. Err err mengong. Sampai sampai sana, pergh, besaq gila vavi. Tempat dya baru lagi, so tak banyak pokok. Konkrit jea banyak, bahang gila. Petang tu start activity; river-crossing. Best dowh. Aku masok dalam ayaq takmaw keluaq dah. Malam tuh, night walking. Jalan masok hutan kena tutup mata. Hampeh nggoh. Esok tuu round kem, 3.4 kilometer. Serius tak penat. =.= Then jungle trekking pulak. Mira jadi compass reader HAHA. Malam tuu Camp Fire. OHMAN i will never forget this. :) Enjoy sakan kottttt. Esok tu, merentas halangan. Aku taw dah aku tak bule buat hat monkey rack tu so aku skip awai awai lagi hat tuh. LALA. Lastly, kalau diikutkan, aku dapat dua reward sebab dua dua group aku menang; merentas halangan and persembahan. Tapi tapi tapi, aku haram tak dapat habuk pa pown. Oke abaikan sebab actually aku bukannya kesah sangat pown saja jea buat teqok HOHO. :D


Event: Ladies Night
Venue: Dining Hall MRSM Kubang Pasu
First of all, aku benci tangkap gamaq dengan orang chantek HAHA. Malam ni serius happening gila. Dok ulang lagu Party Rock Anthem dua tiga kali tak jemu jemu. Everytime dengaq jea lagu tu sekarang ni, confirm teringat Mira. Sebab, malam tu dya ah yang paling semangat. Macam clubbing pown ada gak malam tuh, sumpah enjoy. Everyone memang chantek chantek aku tengok, tambah tambah Mira ngan Fira. Awww i tergugat youuu HAHA. Princess of the Night: Liyana Khairunnisa. :D


Event: Rocket Competition
Venue: Pavillion MRSM Kubang Pasu
Aku taktaw nak describe pa pasai menatang ni sebab EVERY activity weekSSSSS since aku FORM ONE sampai la sekarang mesti harus wajib ada menatang ni. Naik jemu taw dak? Kalau dak BWP takmaw pown buat menatang ni tapi dah cegu mana ntah suroh buat so buat jea la kan? Memang la buat rocket ni dari form one tapi tak penah penah menang. Aku pown taktaw pasepa. HAHA biaq biaq.


Event: Malam Seniman P. Ramlee
Venue: Dining Hall MRSM Kubang Pasu
Kelas aku dapat lagu dalam cita Ali Baba apa ntah, lagu Apek & Marjihah. Fakhri jadi Apek, Amanie jadi Marjihah. Plan last minute tup tup menang FIRST RUNNER kottt. HAHA lawak betoi. Tapi bukan nak riak takabur ka hapa, memang setaii dwataii tigatii pown kelas aku punya performance. Depa tu kan gila gila sikit, bab bab ceni depa maw ah. LALA.


Event: United Nation General Assembly (Booth)
Venue: Block Academic MRSM Kubang Pasu
Firstly, jutaan ribuan ratusan puluhan kepada anak anak Uncle Muhammad Radzi and Auntie Nik Raihan iaitu Amal, Aifa, Alia dan Aisyah sebab dah sponsor yukata ngan kimono ngan terompah ngan dictionary japanese plus lagi dua bijik buku perghhhhh pakej aku abaq kat hang. Free of charge tak payah bayaq. HAHA thanks a lot Faa, i owe you. Big one. A very big one. Love you Faa. Budak pompuan hat lain just pakai baju kurung ikat ribbon bajet kimono ah. Makanan aku takdan makan sebab budak budak lain mai melantak dulu. Aiman Safwan ngan Nisa takmai pown, cis gilaaaaaa takmaw kawan.


Event: United Nation General Assembly
Venue: Dining Hall MRSM Kubang Pasu
Hensem pulak aku tengok Fahim pakai kimono muahahahahaha. Oke dah. Macam besa, Azack jadi speaker so of course la menang. HAHA tetiba jea. Mengong. Aku dok date ngan Wanie OLALA. Then date ngan laki aku. HAHA dok buat sweet pa taktaw. Sapa kata kalau cakap 'aku hang' tak sweet hah hah? HAHA aku melalut jaoh dah ni chow.


Err err Kupa Got Talent ngan sembelihan ngan majlis penutup aku tak p, dok tidoq kat bilik. Chow.

No comments: