Saturday, June 11, 2011

Tell Me Goodbye, Syira. (':

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (':


Dear Nur Syahirah Zainal,

You know what, sampai sekarang aku still TAK percaya lagi yang hang nak pindah. Aku still tak percaya lagi bila masok jea sem 2 nanti, hang dah takdak kat maktab. Aku ingat lagi cena depa abaq kat aku time hang nak pindah dulu. Awai awai tu aku buat takdak perasaan jea then aku pelok hang time dok tengah mamai then hang keluaq then aku dok gelak gelak tiba tiba aku qeyau. HAHA. Then we had our last riadah together. OHMAN serius nanti aku rindu hang. Nanti, dah takdak la trio Nur Syahirah. Nanti, dah takdak orang yang nak membanggakan nama Nur Syahirah. Nanti, takdak la cegu nak tertukaq tanda paper hang dengan paper Erah. Nanti, takdak la nak buat gila Big Bang ngan aku. Nanti takdak la orang nak ejek aku blurpp blurpp. Nanti takdak la orang nak jerit panggey aku cik Kembong dari jauh. Nanti takdak la orang yang aku nak panggey Giraffe ngan cik Labuh. Nanti, takdak la orang nak panggey aku D-Lite. Nanti, takdak la orang nak jerit sama sama ngan aku bila nampak poster Big Bang. Nanti, takdak la orang nak jerit ''Tunanggg!!". Nanti, nanti, nanti, err err it won't be the same without you Nur Syahirah Zainal. I swear I gonna miss you girl. Promise me you will too. Take care taw kat Trankrians nanti. Don't naughty naughty yea tunang sayenggg. Kami suma kat Kubang Pasu mesti rindu hang, mesti. I love you Giraffe, I will always do.






No comments: