Friday, June 10, 2011

Taktaw.


Hee. Tadi skype dengan Farisha Amira binti Rusman bin Darus bin Sulaiman ni haa. Rindu ampa la bhaii, bila nak balek sini taktaw. Haishhh. Dya nak pindah balek mai sini dah, tapi taktaw la jadi ka dak. Mintak mintak jadi la. Tapi nanti kalau jadi, kesian kat Arman pulak. Hmm. Taktaw la. Dya ajak aku p KL tapi mama la tak bagi. Ingat senang mama nak lepas anak dara kesayangan dya yang soqang ni p jauh jauh seniqi. Kena ada bodyguard taw dakkk? Tapi bodyguard saya selalu terlebih guard. HAHA. Anyway, pagi tadi KONONNYA nak p Kampung Berjaya then tetiba parking depan Alor Star Mall, memang staii sunggoh. Tak beli pa pown, tak sedap perot tadi. Hee. Homework dah siap KOT. Add math yang mana taktaw tinggai HAHA nanti bule tanya Tiro sayengg, Math Mode of course la dak, Chemist's done, PJ's done, Agama's done, Azfa Hanani err err bengang tak habeh lagi sebab salah dapat buku. Memang cis gila ah. Dah la buku form 2 zon mana hala ntah, takdak guna pown kat aku. Bencinyaaa! Oke aku TAK SENTUH lagi Azfa Hanani. Chow.



Psstttttt. I got a new wifey today.
It's Nor Amira Norazman HAHAHAHA.


No comments: