Thursday, June 9, 2011

DEDY RAWR. ♥

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Date: 5 June 2011.
Cherish by: The 2007 Dedys'.


Location: Taman Rimba, Alor Setar Kedah DarulAman.

Ehe. Pagi tu saja la buat picnic. Memang staii habeh ah tambah tambah aku. Mama lupa kata aku ada picnic pagi tu so mama tak gerak ah aku. Celik celik mata pukoi 5 minit lagi pukoi 10pagi, janji pukoi 9pagi. Aku melompat ah turun katey. *oke tipu* Tengok phone, phone on silent, ada misscalled from baby Farra. Then aku misscalled balek sebab kredit takdak HAHA, dya called. Aku cakap aku baru bangun tidoq and then kelam kabut la mandi apa suma. P dapoq, takdak pa yang boleh dibawak pown. Last sekali aku sambaq kerepek bawang. HAHA. Sampai sampai sana, ada baby Farra, Neinei, Khodijah, Ady, Izzat, Ikram, Adeq ngan Fawzan. Depa dok main UNO kot time neyh. Alim takdakkkkkkkkkkk, sadis sunggoh. Aku ingatkan aku jea bawak makanan ntah hapa hapa, rupanya depa pown sama jea. LALA. Hanum sorang jea yang berjenis, dya bawak sandwiches. Hee. Then ada ayaq gas. Minum ayaq gas pagi pagi memang staii habeh noh? :D



Location: Pacific Star Parade, Alor Setar Kedah DarulAman.

Budak pompuan sorang pown takdak, macam besa ah, I'm the one and only. HAHA. Macam hari tuh gak ah, kami 5 orang jea tapi this time bukannya Fathull Alim, this time Fawzan Khaizurannnnnn. Saket hati ah dya neyh tak habeh habeh lagi dari dulu. Kat depan Popular aku nampak abang Adib, tequih pusing kot lain. HAHA. Then Ady ngan Faw mai, p makan dulu. Aku ngan Adeq jea makan nasik. =.= Lepas tuh depa nak p main bowling, aku ikot jea la. Aku macam besa ah, jadi tukang tengok. LALA. Menang kat Izzat kot. Eh, Izzat ka Adeq taktaw? Tapi yang pastinya Faw kalah. Hee. Habeh main, Ady balek, Mu'az mai ambik. Then Adeq pulak blah. Aku, Faw ngan Izzat macam orang gila dok kat massage-chair tuh. Dah la aku ngan Izzat overweight, menatang tu keja dok bunyi jea. Yang Faw, boh singgit lepas tuh kalot soh habeh cepat. Macam pa g. P Sukimatata, mintak beg Domo hat RM25.90 tuh kat depa, dwa dwa takmaw beli kat aku. Takpa hampa, bekiqa! P mcD, aku p jalan jalan. P Rejectshop hat dok ada sale tuh, beli shawl selai. P balek kat mcD, depa dok melantak ice-cream. Haram tak beli kat aku. Again, bekiqaaaa! Oke bai.

No comments: