Thursday, June 9, 2011

Awak,

"Oh boy I cry cry
yo my all say goodbye bye
Oh my love don't lie lie
yo my heart say goodbye bye"



"tapi tak sama macam awak..."

Dear Awakkkk,

serius speechless bila saya baca benda tuh. Hmm. Awak cakap awak nanges kan pagi tadi kan kan? Takpa lah, kita sama sama lah nanges. Awak selalu cakap, saya pikiaq saya punya nanges jea, awak punya nanges tak pulak saya pikiaq. HAHA. Memang la saya ada pikiaq, tapi saya bukannya boleh buat apa pown. Dulu saya nak bagi awak jadi Shrek saya, awak takmaw, LALA. Kalau tak, dua dua ego tinggi melangit. Tapi tadi saya mintak maaf, saya ngaku salah saya, awak buat terkejot berok bule. Sepak gak budak ni sat g. HAHA. Awak cakap saya crying shoulder awak kan? Takpa lah, saya selalu ada kat sini, bukannya nak p mana pown. Tapi, ehm, macam saya bagi taw awak tadi la, saya takot saya jadi punca. Other than that, toksah dok takot la, saya bukannya nak makan awak pown. Anyway, berapa kali saya nak cakap, no one ever makes me feels like you do. Awak tak rasa apa yang saya rasa lah. At least, awak dah ada dya. Oke. Saya dah geli dah ni dok cakap 'saya awak' lama sangat. HAHA. Nak muntah dah ni haa. Oke baii. (:

No comments: