Saturday, June 11, 2011

Adios Amigos.

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (':


Oke aku taktaw pasepa kali aku rasa down down down gila nak balek maktab. Memang la aku selalu down bila nak balek maktab tapi takdak la sedown down down neyh. Tak sukanyaaaa. Dah la dok trauma homework haram tak siap, mampoih aku nak pulown buat sat g. Benci benci benci! Yang bestnya bila balek maktab, bule jumpak kawan kawan yang sehidup semati tu la kononnya, bule jumpak toknek sayengg, bule jumpak husbands sayengg Nab Mubin Ammar ngan Pan . Wifeys sayengg bule jumpak Mira jea la dah Farah ngan Faizzy takdak dah kat maktab tuh. Then toksah dok buat dosa kat mama abah tiap tiap hari. Kurang dah dosa aku kat mama ngan abah HAHA insyaAllah. Baru teringat yang SEM aku tak buat lagi. NIE pown aku tak cari pa lagi. GOOD. HOMAIGOD. Nanti mesti aku rinduuuuuu;

  • Md. Faeez Izzham Md. Padzil.
Hang la neyh suroh aku post kat blog nama hang sebab first time aku eja betoi tadi. HAHA. Ampon noh tokwan dulu salah eja. Hang ingat lagi noh? Tak bule blah gila. Yayaya. Saya dan Nab akan berkhidmat berjasa berbakti pada awak untuk tolong jaga toknek sayeng Fatini Hannah Shedy Abdul Latef tuh. No worries. Dok sana jaga diri elok elok taw? Lala. (:

  • Ahmad Shahir Hassan.
Johny! Balek ni kita langsung tak chat kan? HAHA. Sory bhaii. Aku tak berani nak mesej ngan hang, nak contact ngan hang. Takot sat g aku kena tidoq luaq. Lala. Thank GOD hang dapat dekat jea, nanti p la jenguk jenguk aku nah? Tapi jangan p saja, bawak makanan sama noh? Lala. Take care Johny. (:

  • Ahmad Nur Faizzy Ahmad Sabri.
Aku taw hang takkan rindu aku tapi lantak ah aku saja nak taip nama hang sebab nama hang sedap. HAHAHA. Hang dok sana jaga diri elok elok toksah dok menggatei sangat la kan? Bukan bule kiqa gatei hang tuh. HAHA. Oke aku taktaw nak taip pa dah pasai hang sat g kalau aku taip banyak banyak free jea kena maki dengan hang. Bai gendut.

  • Farisha Amira Rusman.
Hey babe. You know kan how much i miss you? But somehow, I know that you miss me more. I hope to see you soon, can't wait for that moment. We don't see each other for months. Oke i mean in real life. Dalam skype tu toksah habaq la. HAHA. If anything happen, if you want to throw out anything, you know you can count on me. Love you much babe.

  • Izzairul Ikhwan.
HAHA weyh. Thanks noh sebab dok chat ngan aku tiap tiap hari. Hang tak qeti nak jemu ka weyyy dok layan aku? Hee. You're such a sweet talker. You have to decrease the amount of sugar or you will get diabetes. LALA. Thanks for everything, for the pictures, for cheering me up. Taktaw nak balas cena. Take care buddy! :D

  • The Dedys' Rawr!
Oke nanti mesti aku rindu kat hampa. Nanti kita buat lain noh gathering tuh? Tapi yang pastinya bukan aku conduct sebab bila aku jadi planner jea suma benda tak jadi. HAHA. Hampa suma jaga diri elok elok noh? Aku happy sebab kita tak pecah macam orang lain. Kita still KITA. Thanks weyh!

  • Nur Syahirah Zainal.
Oke aku takmaw cakap pa. Aku dah habeh tulis dah pasai hang tadi. Tak larat nak feeling dah weyyy. Jaga diri elok elok, hope hang bule survive kat sana. Well, i know you can. Ingat Big Bang, ingat tunang hang ni weyyy.


A n d m o s t l y ,

  • The BeTa's.
Nanti rindu mama rindu abah rindu kak rindu err err bang Din HAHA rindu abang rindu kak Baina rindu baby dalam perot kak Baina rindu Giant rindu oke adek DAK, rindu arwah tok rindu Sun rindu anak anak Sun and most of all, mesti la rindu anak anak. Nurain Danisya plus Ahmad Rayyan Izzudin, nanti p tengok mummy kat maktab taw? Mummy nak p school. Sya pown nak p school jugak kan? Hee. Giant. Hang toksah dok rindu aku terok terok. Hang balek nanti p kat aku noh? HAHAHA. Al-Fatihah to arwah tok. (':

Oke chow.

No comments: