Monday, May 2, 2011

Langkawi.ing

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:



Oke. First time kami sefamily p holiday cukup suma orang. Hee. Oke. Aku taw family ampa selalu dah so what? LALA. Kalau dak aku tak bule p tapi aku gigih jugak nak p even ada kem 'SMART RC' hari tuh. Pukoi lima keluaq dewan, lima suku sampai jeti, naik ferry lima setengah YAY. Sumpah penat. Time ataih ferry aku dengaq mp3 sambil nyanyi so aku agak mengacaw ketenteraman kak sebelah aku tu tapi ada aku kesah? Bukannya aku nyanyi sampai satu ferry tu bule dengaq pown kan? Grrr.

A day kat situ oke jea. Tak p mana sangat pown. Lepak kat Kompleks Kraftangan tu jea la dah Pekan Kuah abang pa suma dah abeh tawaf dah. Depa p awai saqi. Aku ngan Giant jea la yang tak p mana pown. Alaa. Aku nak p sebab nak jumpak anak anak jea pown. Haishhh. I'm still looking for the superman tshirt, can't find ah. Buy one for me please please pretty please? Anyway, esok ponteng kelas YAY. =.=

Oke dah. Takmaw story banyak. Azam baru ni takmaw nak meqapu panjang panjang dah. Hee. Byep.


No comments: