Tuesday, May 31, 2011

LALA.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA saya suka sakat toknek saya YAY. Dah la macam budak budak bajet matang HAHA toknek saya kutuk toknek neyh. LALA. Oke. Result aku teqok tahap babeng gila vavi punya teqok. Pointer yang paling teqok aku penah dapat fr the WHOLE life and memang aku rasa macam bullshitshitshit gila. First tuh, aku oke lagi even tak cecah 3 pown. Thank GOD takdak yang nak kena repeat, worst pown C. Then bila tengok suma pointer lagi tinggi dari aku, aku rasa macam nak suicide jea. C banyak tu yang jejas pointer gila gila tuh. Tuu laa Nur Syahirah Berhan, main main lagi padan ngan muka hang YAY. Try harder fr the next sem, insyaAllah, Aminnn. (:




Pssttttt. PJ aku A. Tak payah round maktab 5 kali YAY!

No comments: