Tuesday, May 31, 2011

LALA.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA saya suka sakat toknek saya YAY. Dah la macam budak budak bajet matang HAHA toknek saya kutuk toknek neyh. LALA. Oke. Result aku teqok tahap babeng gila vavi punya teqok. Pointer yang paling teqok aku penah dapat fr the WHOLE life and memang aku rasa macam bullshitshitshit gila. First tuh, aku oke lagi even tak cecah 3 pown. Thank GOD takdak yang nak kena repeat, worst pown C. Then bila tengok suma pointer lagi tinggi dari aku, aku rasa macam nak suicide jea. C banyak tu yang jejas pointer gila gila tuh. Tuu laa Nur Syahirah Berhan, main main lagi padan ngan muka hang YAY. Try harder fr the next sem, insyaAllah, Aminnn. (:




Pssttttt. PJ aku A. Tak payah round maktab 5 kali YAY!

Thank you,

Aku: G.
SG: Yup..
Aku: Sebok ka?
SG: Dak pown. Cuma line tak clear sikit.
*aku terlena sat HAHA*
Aku: Ek? Terlena sat tadi. Sory.
SG: Dan lagi? Haiya. Tanya aku pasepa tadi? Tak sebok aih.
Aku: Ingat nak p qeyau kat hang, tak jadi ah. Qeyau kat baju hang jea.
SG: Pasai pa pulak? Aku dok kampung ni.
Aku: Takdak pasai aih. Aku kan kalau nak qeyau memang p caqi hang. HAHA. Rabu maybe aku p CS. Nak join?
SG: Takmaw ah. Jemu dah aih tengok muka hang.
Aku: Saja nak bagi hang jemu pown. Nanti aku takdak baru hang ada akai. HAHA.
SG: Ooo pandai main ugut dah noh? Takpa takpa, kita tengok sapa yang merana. Aku on jea.
Aku: Sayang aku takmaw ngaku BOO. HAHA.


Awokkkkk. Thanks for this jersey. Sory la noh aku buat peqak sikit bukan pa, aku tak penah ada jersey. Ni second jersey aku woot woottt. HAHA. Awok. Nanti bagi lagi nah? HAHA. Jersey KITA sama la. Hang kan ada sepasang lagi. Lala. Nanti kita pakai sesama noh? Tapi aku taw hang takmaw, belagak. BOO. :P


Sunday, May 29, 2011

OHMAN,


Dude, penat ah ceni. Setiap kali text jea mesti nak gadoh. Asal text jea gadoh asal text jea gadoh asal gadoh jea text. Hang tak qeti penat ka weyyyy? Aku penat, hang paham dak PENAT? Aku malaih nak gadoh tapi yang hang tuh, dok buat sensitive teqok pa taktaw. Katok pala sat g kot baqu nak taw. Aku try as best as i can nak ignore hang, hang jangan bagi aku start DRAMA kita balek bule dak? Dah bopa episode dah drama kita. Bukan episode dah ni, seasons dah ni haa. Lu tarak penat ka bhaii? Wa manyak penat laa. Aku dah tak cari pasai dengan hang dah kan? Then, PLEASE laa. Jangan buat aku ceni nah? Kita kawan buat ah cara KAWAN. Dengan oqang lain rilex jea, mai dengan aku dok buat touching. Pantang cakap sikit. Haishh. Tak paham la aku ngan hang neyh. =.=


Anyway,

BARCELONA menang semalam! Hoyeah hoyeah! Padan muka MANU. GOSH, rugi gila tak tengok semalam, Messi dengan Villa boh goal. Ingat nak tengok ah semalam sambil pakai jersey yang Superman bagi tuu tapi tak jadi. Letak letak jea pala, terus lena. LALA. And, Faz ajak p Sungai Petani this coming Wednesday. Mama bagi greenlight dah OHYEAH! Bule p sana jumpak dya. Seriously can't wait. By-the-way, thanks Afiy sebab bagi taw result. (:



May'rians (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Hari neyh 29 May YAY and aku baru nak wish kat ampa ampa suma YAY. *terencat* Sory noh lewat wish aku busy la lupa la apa la. Tapi ada jea yang aku dah wish. Yang dapat surprise pown ada kan kan? *keningkening* HAHA. Oke jum start.


3 MAY

Izzairul Ikhwan.


10 May

Syafiqah Nadiah Azlan.


18 May

Siti Nabilah Mohamad Zainal.


19 May

Muhd. Nur Iman Che Ani.

Najihah Ramli.

Muhammad Ikmal.


20 May

Nur Syahirah Subri.


21 May

Adlina Maisarah Mahadi.


22 May

Adam Muaz Mazlan,


28 May

Mastura Nazmi.


Dear YOU,
Happy Belated Birthday
and
may GOD bless you.
(:


psstttt. sory kalau ada yang tertinggai.
Happy Belated Birthday too sweetie. (:


Seriously,


i can't make it without both of you, and you too MAAAR. Thank God that HE gave me you. I know that 'thanks' is not enough to pay your goodness but it is the only thing that i can do. Both of you plus MAAAR, you have done so much things to me ;)

  • be by my side.
  • always there for me.
  • crying shoulder HAHA.
  • know me well.
  • give me advices.
  • give me warning too LALA.
  • treat me like a kid.
  • know how to make me smile.
  • cherish me when i need.
  • teach me what i don't know.
  • be patience with me.
  • stand with my act.
  • always bring out the best in me.

and the best thing is

  • always see something in me that other people can't.

Frankly speaking, i can't make it on my own. Thank you for lending me your strength to delete him from my life. GOSH, i wish when i remove someone from friends in Facebook, it means i already removed him in my real life too. But i know, it doesn't work. (':

Saturday, May 28, 2011

Lapaq.



P beli benda ni sat kat aku. Nanti aku bayaq balek. Promise. )':


Facts #9


So when i think of you, you think of me?

So when i cry for you, you cry for me?

Question unanswered.

Facts #8


Relationships last long not because they're destined to last long. Relationships last long because two brave people made a choice - to keep it, fight for it, and to work for it. Meanwhile, other relationships fail not because they're destined to fail. They fail because one of the two, or both, made the choice - to set each other free.


Facts #7


Trust me, i know how it feels.
I know exactly how it feels to cry in the shower so no one can hear you,
and waiting for everyone to fall asleep so you can fall apart,
for everything to hurt so bad you just want it all to end.
I know exactly how it feels.


Cherish.

FIRST CONVERSATION.

Aku: *conteng meja*
PB: *tengok aku conteng*
Aku: Even ampa dwa layan aku lain lain, tapi aku taw ampa dwa sayang banyak banyak kat aku kan kan? Even takmaw ngaku HAHA.
PB: *buat graf ataih meja* Seratus dah. Eh dak, seribu dah ni haa.
Aku: Seribu jea? Awat seribu jea? Awat tak sejuta sebillion sezillion.
PB: Mana bule kiqa la bong.
Aku: *sengeyh*


SECOND CONVERSATION.

Aku: 24052011!
SG: Haa! Tarikh pa ni?
Aku: Fifth Anniversary aku. *muka bahagia teqok*
SG: *muka pelik* Anniversary pa?
Aku: Anniversary broke up. *muka innocent*
SG: *brainstorm* Buat apa dikenang kisah lama. *nyanyi
Aku: Bukan selalu HAHA.


Dear MAAAR, you brought my smile back. Seriously, i owe you for this. Thank you for bringing me back to life again. I love you much. (:



Friday, May 27, 2011

Phewww.

Assalammualaikum warramatullahi wabarakatuh. (:


Ehe. Home sweet home HOYEAH. Exam's done tapi tapi tapi err err result sumpah macam haram YAY. Abang posmen, jangan mai hantaq result kat rumah bule dak? Please please pretty pleaseeeee? Kena tercegat tiap tiap pagi depan rumah la jawab dya, nak tunggu abang posmen mai hantaq pointer. Err err ketaq bhaii. Sat g anak anak sampai balek YAY. Depa p merendek kat Padang Besaq dulu. Rindu anak anak YAY. And, Nur Syahirah Zainal, i swear i gonna miss you much. ):

pssttttt. MAAAR pown aku rindu jugak. :P



Monday, May 2, 2011

'Till We Meet Again. (':

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:


I'm going back to the hostel. Do all the same routines for the whole week. I want to watch Bones Season 6, starting from tonight but I can't. Shit laa. Death is waiting for me there. Two weeks from now and i'm still not touching any of my books yet. I have no idea when will i gonna start. *sigh* The final exam is killing me deeply and i was like OH MAN YOU'RE DAMN, DUDE. Guys, please pray for me. I don't want to get below than 3.o but i know i will. *sigh* Pray for the police cadet competition too. I hope we're gonna win the competition. I don't want to go back to the hostel but i know Pan is waiting for me. LALA. Again, guys, please pray for me. I need your help damn badly. Thank you for everything. Adios amigos.

SMART RC? :D

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Last day of April, ada kem RC kat Sekolah Menengah Kebangsaan Tunku Aziz YAY. Ex-sekolah parents aku plus ibu si Pan ni haa. Hee. Abah was the head prefect in 1975. Mama was a prefect too. I'm proud of that. BHAHAHA. Anyway, kem ni oke jea. 5 buah sekolah kot. Syed Omaq ada gak so terjumpak la Iqbal, Krul, Acap and sapa lagi ntah. Depa bule dok buat aku jadi isu depa, dok pakat tanya "Tu bukan budak Taman Uda ka?" Aku rasa macam nak p ketok jea pala sekoq sekoq. Haishh. Then ada kena buat sketching, aku blurr. Time aku kena pikiaq, aku bukannya bule pikiaq, dandan blank sat g. LALA. Pukoi lima petang balek, rush p jeti Kuala Kedah. Away to Langkawi YAY. Rindu anak anak. (:



"And i know you hear me say this all the time
I don't do relationships because i'm on my grind
But see you part of this
Because i can't find who know me like you do
Always brought out the good in me
Don't know just what you see
Whatever it is, no other guy has ever tried
Remember when you left one day and turned around and said
"Your my best friend"
And right there you made me cry."


Langkawi.ing

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:



Oke. First time kami sefamily p holiday cukup suma orang. Hee. Oke. Aku taw family ampa selalu dah so what? LALA. Kalau dak aku tak bule p tapi aku gigih jugak nak p even ada kem 'SMART RC' hari tuh. Pukoi lima keluaq dewan, lima suku sampai jeti, naik ferry lima setengah YAY. Sumpah penat. Time ataih ferry aku dengaq mp3 sambil nyanyi so aku agak mengacaw ketenteraman kak sebelah aku tu tapi ada aku kesah? Bukannya aku nyanyi sampai satu ferry tu bule dengaq pown kan? Grrr.

A day kat situ oke jea. Tak p mana sangat pown. Lepak kat Kompleks Kraftangan tu jea la dah Pekan Kuah abang pa suma dah abeh tawaf dah. Depa p awai saqi. Aku ngan Giant jea la yang tak p mana pown. Alaa. Aku nak p sebab nak jumpak anak anak jea pown. Haishhh. I'm still looking for the superman tshirt, can't find ah. Buy one for me please please pretty please? Anyway, esok ponteng kelas YAY. =.=

Oke dah. Takmaw story banyak. Azam baru ni takmaw nak meqapu panjang panjang dah. Hee. Byep.


Sunday, May 1, 2011

Facts #6


He's NOT perfect. You aren't either, and the two of you will never be perfect. But if he can makes you laugh at least once, causes you to think twice, and if he admits to being human and making mistakes, hold onto him and give him the most you can. He isn't going to quote poetry, he's not thinking of you every moment, but he will give you a part of him that he knows you could break. Don't hurt him, don't change him, and don't expect more than he can give. Don't ANALYZE. Smile when he makes you happy, yell when he make you mad, and miss him when he's not there. Love hard when there is love to be had. Because perfect guys don't exist, but there's always one guy that perfect for YOU. (: