Sunday, March 13, 2011

12 March 2011 (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Aku malaih nak update blog maqen taktaw la pasepa. Lalala. Oke. Kemaqen aku mangkit pukoi bopa ntah tapi yang pastinya matahari dah terpacak ataih kepala dah. Abang ngan Giant pown dah sampai balik dahhh. Oke. Depa sampai malam before tu. Weeeee. Abang bawak balik anak anak dya. =.=

Aku dok bergelumang ataih katey lagi bila jaga pown. Then on lappy, mama dok suruh kemas bilik kot kot sat g oqang mai nak singgah semayang. Hari ni kan kenuqi umah Che Puan, tobat oqang singgah punya. Dok tengah khusyuk online, mak ngah ngan kak Yang pa suma. Kelam kabut aku kemas bilik. Then sambong online balik. HAHA. Giant dok kalot ajak p beli lappy. Ntah hapa hapa.

Pukoi dwa baru p mandi. Aku taw aku hebat. HAHA. First tu ingat nak siap siap nak p kedai, toksah p kenuqi tup tup mama soh p ngan kak sat g, tolong pegang Rayyan. Aku pown ikot je laa. First time aku tak melawan takmaw p kenuqi. HAHA. Hilmi ngan Afiy dok melepak kat City Plaza. Dah la Afiy bawak Canon. Wuwuwuuuu. T.T


Gamaq ni di edit dengan jayanya. HAHAHAHAHA. Rayyan i comey kan kan kan? *winkwink*


Ni dah balik dah. Aku dok ataih Giant time neyh. HAHA. Sapa soh dya meneqap tengah jalan. Anyway, ni la kelebihan ada abang isi banyak. Kan Giant darling kan kan kan? :D


Pukoi 6 lebih siap siap tequih p beli lappy. Tadi Giant ngan bang Din dah p survey dah. Kedai PC Depot kot kalau tak silap aku. Lala. Bukan aku yang pilih lappy tu, Giant yang pilih. Aku bekenan hat wana maroon nuh tapi brand apa jadah ntah. Last sekali Giant ambik Toshiba i5 L645 wana putih. Haaaaaa. Acely, aku cancel DSLR. *qasa macam nak teqejun bangunan* Aku mintak lappy pulak sebab reka cipta banyak nak guna lappy. Aku mintak lappy senang pulak dah dapat. Kalau dok tunggu DSLR tobat taon depan baru dapat. HAHA. Ehm. Naknak DSLRRRRRRRRRRRRRRRRRR. ):


Time neyh nak keluaq umah nak p uptown stadium. Hee. Kak sefamily balik Kuala Nerang sebab nak kenuqi umah bang Din so no baby in house so kami pown mulalah merantau. HAHA. Aku nak beli beg, mama bagi dah green light sebab beg tu kan macam pompuan sikit. Yang aku ni pulak hampa ingat senang nak beli beg pompuan?? Aku nak beli tu pown sebab senang nak match ngan baju kurung kalau p kenuqi mana mana. HAHA. Last sekali tak beli pown sebab bagi aku sayang nak gadai RM30 for something yang aku bukannya betoi betoi suka. Aku nak beg wana hitam tapi hat ada wana biru. Ayam sunggoh.


Pembaziran current yang sangat berleluasa. Aku qasa kalau la ada sepuloh bijik lappy dalam umah ni, suma aku ngan Giant on. HAHA. Time ni on tiga bijik lappy jea acely termasok yang aku dok tengah guna sekarang. Naseb baek adek tidoq dah kalau dak dya p on hat desktop nuh lagi staii. Memang naya abah nak bayaq bil current bulan bulan. HAHA.


Tu jea kot. The end. Tetttttt. :D

No comments: