Saturday, March 26, 2011

23 March 2011 (:

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Rabu hari tuh, hari berkeramat for SPM candidates 2010. Hohoi! So depa depa tu pown mai la. Lalala. Naseb hari tuh, cegu tak ramai yang masok. Yang bestnya kannnnnnnn, cegu cegu suma happy giloooooo sebab ranking naik. Hee. Tapi tapi tapi yang tak syioknyaaaaaaa cegu dah pesan dah "Setiap taon naik, jangan taon kamu nanti jatoh pulak." Serius wa cakap lu, wa rasa macam nak terjun bangunan dengaq cegu cakap lagu tuu. Haishhh.


Depa yang ambik result, aku yang ketaq lutut. Depa yang dapat elok, aku yang syiok melompat. Aku rasa macam pa g. =.="


Ni muka muka geng otai aa neyh. HAHA. Depa otai tapi ngan depa aa yang aku oke pown. Aaaa. Acely tak la suma. Olalala. Yang aku oke pown ngan Faizzy, Yob. Johny, Atiq, Am, Azmir plus Aben. Tu pown takdak la oke teqa mana pown sebenaqnyaaaa. Sembang gitu gitu jea laa. Hohoi!


Malam before tu kan, aku text Ahmad Nur Faizzy Ahmad Sabri hat mata kecik tuuuuu. Dya kata dya tak mai. Pujok punya pujok pown dya kata dya tak mai jugakkk. Serius aku rasa down down down. Then Amanie cakap yang Mai Mus abaq kata Faizzy g taw yang dya nak mai. Aku macam, hare nggoh Faizzy neyh. Tengah malam tuh, Johny pulak call. Gayot ngan dya. Dya cakap dya tak mai jugak sebab rambut dya karat. Aku suroh dya pakai snowcap or cukoq tequih rambot dya tapi dya takmau. Then aku pown lantak kat dya ah.

Pagi esok tu kannnnn, time rehat aku ronda sat saja nak usha usha geng geng ambik result tu. Lala. Tapi aku tak nampak pown muka muka yang aku rinduuuu. BHAHAHA. Naik kelas, aku text Faizzy guna number Thirah. Aku tanya, "Ada kat mana?" Dya reply, "Kat Gurun. Ni sapa?" Bangang la Faizzy neyhhhhhhh! Dya tipuuuuuuu! Kata tak mai! Sakit hati taw dak! Dasar mata kecik! Huhhh. Then time waktu Math Mode aku turun ah lagi dak Thirah dok kalot nak tengok Ratio dya. Turun turun jumpak kak Fatini Hannah hat kiut miut tiut tuh. Taw sangat dya tunggu sapa. HAHA. Dya kata tokwan kami sesattttttt and Faizzy ada ngan dya. Makin membara aku! Then jumpak kak Aten. Rinduuuuuuuu. Merah ang ang lagi dya. Then jumpak King and ramai lagi ah. Oh my. Rindu King jadi president ELAC. )':


At last! Depa sampai pown! Then time waktu Add Math, kami kena p bilik Kaunseling. Time tuh dah takdak sapa dah kat depan tuu. Aku p toilet, then nampak Johny kat depan dewan. HAHA. Hitam elok jea rambot dya. Dya tak habeh habeh dok panggey aku hobit. Sepak laju laju gak dya neyh. =.=" Then Acapan tanya, "Hang tak p jumpak Aji ka?" Aku tanya la mana dya. Then Pan kata dya Aji p blah blok acad, pakai baju wana purple. Lala. Aku macam excited gak ah nak jumpak dya. Then Tiqah ajak aku p jumpak dya. Aku malaih sebab saket ati pikiaq dya tipu aku tadi. Ehm.


Then time prep petang tuh, aku jumpak Johny kat depan bilik RC. Sembang ngan dya lama gak ah. Then jumpak Am. Nab jumpak depa sat jea dya nak kena p perjumpaan Puteri Islam. Yaa kawan kawan, anda tak salah baca. Nab nak p perjumpaan Puteri Islam, sekian harap maklum. BHAHAHA. Then jumpak Aben, aku tanya result dya, dya buat muka bahagia teqok bule. Mawnya tak bahagia teqok, 10A bhaiiiiii. HOMAIGOD. Aku nak jugak 10A! Lepaih tuh aku naik ataih, tolong transle abstract kat Amir sat. Dok tengah khusyuk buat menatang tuh, Faizzy text, "hang taknak jumpak aku ka ka?" Weyh bongok! Mesti la aku nak jumpak hang. Lepas aku abeh translate kat Amir, aku pown turun p bilik RC tapi Faizzy haram tak keluaq pown. Then Johny mai, aku sembang ngan dya ah. Then Am pulak mai, dya suroh aku p panggey toknek sat. Serius ceqin time nak p panggey toknek tuh. Satu kelas usha aku muka tak puaih ati. Grr. Ramai kot hat date petang tuh. Standard aa tuu noh? HAHA.


Then Faizzy keluaq. Pala hotak dya sunggoh, lebih 10 minit aku tunggu dya taw dak! Dah la pakai baju wana pink. Cannot go gila. BHAHAHAHA. Sat sat. Henset pown line pink. Double cannot go! BHAHAHAHA. Then sembang sembang ngan dya. Lama gak ah. Lepas tuh aku naik kelas sat. Then dya jerit dari bawah inform yang dya nak balek dah. Weyh. Serius sedih. Then aku turun balik. Nab ada sekali time neyh. Kami sembang sembang ngan depa sampai la depa balik. Lepas depa lah tuh, serius aku ngan Nab rasa cena ntah. Rasa macam tak bule jumpak depa dah lepas neyh. Dah la depa bagi nasihat for SPM next year, rasa sebak cena ntah. Weyh hampa jangan gelak pulak baca menatang neyh! (':



Ahmad Nur Faizzy Ahmad Sabri.

"Taon depan hang pulak SPM, buat elok elok."
"Jangan menggatei!"

Congrats weyh even hang tak dapat straight pown tapi 8 tu pown dah cukop banyak bagi aku. Add Math ngan Math Mode hang A+. Aku nak jugak A+! Even English hang A- kan, tapi still A kan kan kan? Kalau hang bule for English, kenapa pulak aku tak bule for Add Math ngan Math Mode kan kan kan? For PMR aku dah kalahkan hang. Aku nak kalahkan hang lagi for SPM. Doakan aku please? Hope bule jumpak hang lagi sardin. (':



Faezz Izzham.

"Straight A aaa?!"

Sorry weyh. Aku taktaw nama full hang. Hee. Weyh. Lepas hang blah dari maktab baru aku baik ngan hang kan? Even kita dok contact kot facebook jea. Lala. Tapi bestlah kawan ngan hang. Suka tengok tokwan ngan toknek aku bahagiaaaaaa. HAHA. Aku rasa aku maybe bule jumpak hang lagi kot sebab hang dok Penang jea pown. HAHA. Lagi pown toknek kan dok ada lagi kat maktab, dok tunggu hang sokmo. HAHA. Anyway, congrats tokwan. (:



Ahmad Shahir Hassan.

Johnyyyyyyyy! HAHA. Hang sorang panggey aku 'cheeky' plus 'hobit'. Toex lah hang. Dasar orang tua! Bwex. Hari tuh hang tegoq aku "Tutup aurat!" sebab aku selak lengan baju. HAHA. Thanks tegoq. Hang jangan wana rambot lagi nah? Huduh la rambot wana lain. Hitam dah cukop hensem dahhh. Aku serius neyh. Lalala. Hang pown, hope bule jumpak lagi nah? Congrats jugak weyhhhh. (:


SPM CANDIDATES 2010,
STUDENTS OF MARA JUNIOR SCIENCE COLLEGE KUBANG PASU.

Congratulations and a big applause to all of you. We are proud of you, seriously, we are proud of you. Anyway, we gonna miss you guys. Lala. Pray for us. Pray for SPM Candidates 2012. Wishing you all the best in your future. (':


Aben, Am: Aku curik gamaq. Halal noh?

Saturday, March 19, 2011

3in1 (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabaraktuh. (:


Oke. Aku takdak mood sangat nak update sebenaqnya. Aku leteyh meh, baru balik from Serdang. Lala. Hajat nak beli Domo tak kesampaian. T.T


SEJAM BERSAMA .


Hari tuh ada date dengan depa depa neyh. Macam besa, mesti aku lambat. HAHAHAHA. P beli burger kat Pak Din then tequih p lepak kat depan umah Mehah. Dah la aku dok tengah semput sebab baru sudah makan nasik. Lala. Then dok meronda naik BMX. HAHA. Serius wa cakap lu, lama gila wa tak naik geqek. Lala. Syiok kotttt. Mehah dok kata aku peqak. Ngok nggoh.


24 HOURS .

Kemaqen aku p KL dengan pejabat mama, MARDI, sebab ada anugerah pa jadah ntah. Satu van ada la dalam 11 oqang. Driver yang macam bullshit soqang, pakcik Basri yang ada mesyuarat kat situ jugak soqang, aku ngan mama, pakcik Omar plus Azlizairi from Sekolah Menengah Sains Pokok Sena, Makcik Shadah plus Amirah from Sekolah Menengah Kebangsaan Asma, Cik Yam plus Syifa from Sekolah Menengah Kebangsaan Sultanah Bahiyah and and and Asyikin anak pakcik Khod from Maktab Mahmud Alor Star. Lala. Dulu time UPSR, kami jugak p. Lala. Alhamdulillah aa. Dulu aku jea la yang dok kawan ngan Azlizairi sampaikan cik Yam pown tengok pelik, kali ni aku tak tegoq dya pown. HAHA. Kesian kat dya takdak kawan. Naseb baek aku baik gak ngan Amirah, kami dok kepit dwa je la. Lala. Pakcik driver hat bajet demam tu kalot nak balik umah bini muda. Haishhh. Aku hot tak ilang g neyh. Dah la sikit sikit. Penat.


GOODBYE BLOGGERS .

Hee, Esok aku dah nak balik maktab dah. Serius wa cakap lu, homeworksssssss haram tak siap apa lagi hang taw dakkkkk. Mampoih aku nak peqabeh malam esok. Tobat budak budak baru siap dah homework. Tadi aku jumpak Reen kat restoren, awai aih dya bertolak. Lala. Aku malaih nak balik maktab, otak aku kusut. Haishhh. ):


I can't do anything about it. I'd give up on you babe. Seriously, i'd give up. (:


Thursday, March 17, 2011

Facts #1



She is the type of girl who responds to guys who smile at her because she wants to be friendly. She is the type of girl who can't picture anyone having a crush on her. She is the type of girl who can't picture someone thinking about her before he falls asleep. She is the type of girl who can't picture anyone getting butterflies because she said hye to him. She is the type of girl who stares hard at the board when she does not understand what the hell that the teacher is teaching. She is the type of girl who acts like a kid because she misses her childhood. She is the type of girl who feels like a little girl who needs protection from him. She is the type of girl who sucks at telling jokes 'cause she always gives it away. She is the type of girl who rather get hurt by the truth than lies. She is the type of girl who acts like she does not care when you suddenly ignore her. She is the type of girl who wishes for good things for people she loves. She is the type of girl who always mess up and can't show up on time. She is the type of girl who says "I love you" to a guy and it means she accept him just the way he is and expect the same from him. She is the type of girl who stays loyal to one guy when she learns how to love. She is the type of girl who will stop tumblring just because she wants to text you. She is the type of girl who will staring at the phone most of her time just in case if your name pop up on the screen. She is the type of girl who is fragile and get burst into tears easily. She is the type of girl who holds on memories even if it hurts. And the truth be told, she is the girl who is typing this shit at two a.m and still waiting for your name to pop up on the screen. (':


Wednesday, March 16, 2011

Haishhhh. #_#

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Haishhh. Aku dah naik muak ah tengok blog aku sniqi. Serius huduh piang. Dah bopa lama aku tak makeover blog aku neyh. Nak makeover tapi serius baloq liat. Tobat hampa pown naik boring kan bukak blog aku? Lala. Ampon noh. HAHA. Tengok ah. Nanti kalau ajen aku makeover ah. Byep. (:



15 March 2011 (:

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Pagi tadi aku mangkit awai owh. Serius awai. HAHAHA. Taktaw la pasepa, maybe sebab sejuk kot. Lala. Then aku p belakang, basoh baju tapi pakai machine aa. Hohoi. Then p gosok gigi, baru makan nasik lemak. Abah neyh, dah taw aku dok soqang kat umah p gagah beli nasik lemak sampai tiga bungkuih. Naya aku nak peqabeh soqang. Ingat nak makan dwa bungkuih tapi nasik tuh lembik cena ntah, so aku makan sebungkuih je la. HAHA. Sudah makan, bukak MTV kuat kuat. Then p basoh baju sekolah adek. Then kemas umah sikit sikit lepas tu Yana text. Siap siap mandi pa suma aku text dya balek.

First tuh abang Yana lajak sampai insaniah nuh. Aku macam .... HAHA. Takpa lah. Then Yana kata nak p ambik mak dya sat. Aku pown tunggu je la. Kali ni depa lajak sampai kat Pizza Hut Jalan Putra nuh. HAHAHAHAHAHA. Aku tequih jalan kuaq umah, p tunggu tepi jalan besaq. Umah aku dengan Yana dekat jea tapi Yana yang mengcomplicatedkan nak caqi umah aku tuu. Haishhhh. Toex ah Yana neyh. =.=

Dalam pukoi 12 centu kami sampai library. Masok masok jea, nohorommmmmmmm ramai gila oqang! Macam pasaq malam dah aku aku tengok. Then nampak Zamir tapi dya tak peqasan aku. Aku malaih nak p tegoq dya sebab aku tak kenai member dya. Jalan p belakang sikit, nampak Haslim pulak dak. Then naik ataih, suma oqang pakat tengok pelik. Macam sengal g. Thank God ada meja kosong kat ataih. P dok situ, Yana ajaq Bio. HAHA. Thanks Yana, sayang hang! Then Ali mesej. Lepas tu dya mai ambik barang kat aku then tequih blah. HAHA. Dya hensem kot tadiiiiii. Eh wait. Sejak bila dya tak hensem? *gaqu pala*


Tapi jumpak Ali sat jea. Lepas tuh sambung buat nota Bio, Yana ajaq lagi. Dya siap tolong lukis animal cell tu kat aku lagi. HAHA. Dya lupa bawak ketas kajang, tu yang jadi tak tentu hala tuh. Abeh nota Bio, kami kuaq City Plaza, Yana nak beli barang. Aku peqabeh duit beli Vampire's Destiny. Aman damai hidup aku yay sebab dah beli buku last! HAHAHAHAHA. Like like likeeeeeee. Then jumpak Tiqah, Aten ngan Marziah. Kami tak plan pown nak kuaq aqi ni. Terjumpak gitu gitu jea. Depa dok buat jejak kasih ngan Yana. Then p melantak kat foodcourt, jumpak Pak Tam dok date ngan awek dya. Dya buat buat tak kenai kami bule, haram nggoh. Kat Popular jumpak Syu ngan Dira pulak. Yana dok gadoh nak beli Quran tafsir tapi tak jadi sebab p bank, machine tu takmaw bagi duit. HAHA. Dya nak beli jam pulak dah. Aku pown ... =.="


Then Yana beli jequk, aku pulak beli kaya ball. Acely aku kenyang lagi tapi kempunan punya pasai beli p laa. Time on-the-way nak p library ada pakcik mana ntah ikot kami. Dya dok cakap macam macam ngan kami tapi kami buat pekak jea. Last sekali dya blah. Serius aku ketaq sebab dya jalan sebelah aku. Hare gilaaaa. Tak padan dengan tua! Naik jea library ada makhluk asing dok kat tempat aku. Kami pown lepak jea la. Dya dok buat bahagea bule conteng ketaih aku. Then aku sambung buat nota Bio, baqu aku peqasan ada lagi dwa ekoq makhluk asing dok tengok kami. Aku naik cuak dah tapi aku buat taktaw jea, aku still dok layan makhluk asing hat dok dengan aku ni.



Ni la karya makhluk asing hat dok dengan aku tuu. (:


Pukoi lima lebih centu kami blah. Tuqun bawah jumpak Amirah Mohammad. InsyaAllah kalau takdak pa, Khamis neyh aku p Kuala Lumpoq ngan dya laa. Then keluaq library, jumpak Syafia Hani pulak dah, budak kelas ngan aku time kat Bahiyah. Haaaa lupa. Tadi time kat Popular jumpak Adibah, tablemate aku time dajah lima. Alhamdulillah sekarang dya dok SAINA. Haaaa time nak masok library tadi aku nampak Farhana, junior time kat Taman Uda. Zamir dok dalam, cermin tinted, then dya text aku "Hang dok husha pelik kat Hana pa.. HAHA" First tuh aku blurr sebab aku tak penah panggey dya Hana then baqu aku peqasan. HAHA. Elok keluaq jea daqi kawasan library tuh, Zamir jeqit "Syahirah!!" Serius wa cakap lu, wa terkejut. Tapi wa cover. BAHAHAHAHA. Ayah Yana dah mai time neyh so tak bule la chit chat ngan Zamir. Haa lupa. Syed pown aku jumpak gak tadi. Lalala.


Elok sampai umah, aku text Mehah. Dya dok kalot nak mai ambik aku p umah Tiqah. Aku pown cangak la kat depan umah tunggu dya mai ambik. Alangkah indahnya dunia bila Syahirah Berhan qeti bawak motoooooo *sila nyanyi menggunakan melodi lagu Muda by Hujan*. Dya mai kami pown p la umah Tiqah. Besday anak menakan dya. Tup tup dya jamu laksa. Aku dah la dok tengah semput lagi. Then makan je la. Ada Aten jea time aku p tadi. 6.30 petang baru kuaq daqi umah Tiqah. P lepak depan umah Mira pulak. 7.15 something centu baru aku jalan balik. HAHA. Serius penat kot aqi ni. @_@


Dear you, can i kick your leg again and again and again? (:


Sunday, March 13, 2011

12 March 2011 (:

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Aku malaih nak update blog maqen taktaw la pasepa. Lalala. Oke. Kemaqen aku mangkit pukoi bopa ntah tapi yang pastinya matahari dah terpacak ataih kepala dah. Abang ngan Giant pown dah sampai balik dahhh. Oke. Depa sampai malam before tu. Weeeee. Abang bawak balik anak anak dya. =.=

Aku dok bergelumang ataih katey lagi bila jaga pown. Then on lappy, mama dok suruh kemas bilik kot kot sat g oqang mai nak singgah semayang. Hari ni kan kenuqi umah Che Puan, tobat oqang singgah punya. Dok tengah khusyuk online, mak ngah ngan kak Yang pa suma. Kelam kabut aku kemas bilik. Then sambong online balik. HAHA. Giant dok kalot ajak p beli lappy. Ntah hapa hapa.

Pukoi dwa baru p mandi. Aku taw aku hebat. HAHA. First tu ingat nak siap siap nak p kedai, toksah p kenuqi tup tup mama soh p ngan kak sat g, tolong pegang Rayyan. Aku pown ikot je laa. First time aku tak melawan takmaw p kenuqi. HAHA. Hilmi ngan Afiy dok melepak kat City Plaza. Dah la Afiy bawak Canon. Wuwuwuuuu. T.T


Gamaq ni di edit dengan jayanya. HAHAHAHAHA. Rayyan i comey kan kan kan? *winkwink*


Ni dah balik dah. Aku dok ataih Giant time neyh. HAHA. Sapa soh dya meneqap tengah jalan. Anyway, ni la kelebihan ada abang isi banyak. Kan Giant darling kan kan kan? :D


Pukoi 6 lebih siap siap tequih p beli lappy. Tadi Giant ngan bang Din dah p survey dah. Kedai PC Depot kot kalau tak silap aku. Lala. Bukan aku yang pilih lappy tu, Giant yang pilih. Aku bekenan hat wana maroon nuh tapi brand apa jadah ntah. Last sekali Giant ambik Toshiba i5 L645 wana putih. Haaaaaa. Acely, aku cancel DSLR. *qasa macam nak teqejun bangunan* Aku mintak lappy pulak sebab reka cipta banyak nak guna lappy. Aku mintak lappy senang pulak dah dapat. Kalau dok tunggu DSLR tobat taon depan baru dapat. HAHA. Ehm. Naknak DSLRRRRRRRRRRRRRRRRRR. ):


Time neyh nak keluaq umah nak p uptown stadium. Hee. Kak sefamily balik Kuala Nerang sebab nak kenuqi umah bang Din so no baby in house so kami pown mulalah merantau. HAHA. Aku nak beli beg, mama bagi dah green light sebab beg tu kan macam pompuan sikit. Yang aku ni pulak hampa ingat senang nak beli beg pompuan?? Aku nak beli tu pown sebab senang nak match ngan baju kurung kalau p kenuqi mana mana. HAHA. Last sekali tak beli pown sebab bagi aku sayang nak gadai RM30 for something yang aku bukannya betoi betoi suka. Aku nak beg wana hitam tapi hat ada wana biru. Ayam sunggoh.


Pembaziran current yang sangat berleluasa. Aku qasa kalau la ada sepuloh bijik lappy dalam umah ni, suma aku ngan Giant on. HAHA. Time ni on tiga bijik lappy jea acely termasok yang aku dok tengah guna sekarang. Naseb baek adek tidoq dah kalau dak dya p on hat desktop nuh lagi staii. Memang naya abah nak bayaq bil current bulan bulan. HAHA.


Tu jea kot. The end. Tetttttt. :D

Saturday, March 12, 2011

Suka sangat meqapu kan kan kan? =.="

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Sekarang dah nak dekat pukoj 4 pagi dah. Aku taktaw pa motif aku tak tidoq tidoq lagi ni dah la Hilmi ajak keluaq esok pukoi 11 pagi mampoih aku tak bangun. HAHA. Ampon noh Hilmi? Aku taw hang sayang aku. Olalala. (:

Tadi p rumah Che Puan, dwa pupu ngan mama. Kak Watie nak kenuqi esok. Eh dak! Hari ni la kan dah sekarang dah pagi dah? Hee. Aku buat teqok bule padahai umah taman sebelah jea pown. BAHAHAHA. Tema depa kali ni, hijau. Oh mannnnnnnn. Hari tuh time abang plus Chaq kawen pown dah hijau jugak. Taw la semangat Kedah pown. Ish laa. =.=


Haaa. Ni Ahmad Rayyan Izzudin. Aku dok tengah boring tadi aku snap la gamaq dya dwa tiga ketoi. Comey dak comey dak? Kalau comey ikot mummy dya, kalau dak ikot mama dya. BAHAHAHAHA.


K lah. Aku nak p tidoq hoi! Ngantok dah ni. Hee. Chow!

Thursday, March 10, 2011

Err, hye?

Assalamualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Oke. Sebulan aku hilang. Don't worry, aku tak mati lagi. Hidup lagi ni haa. Hee. Aku balek asrama la bhaii. Takdan nak say goodbye ari tuh sebab kalot sangat. Pagi tu nak p, pagi tu baru packing. HAHA. Sempoi gila aku, buat macam tak besa bule. Now, holiday for a week. Thank God. Tapi homework banyak gila vavi. *tetiba rasa macam nak terjun bangunan* #_#


Orientasi? Not as bad as i thought but not good enough la. Just takat nak membahagiakan diri sendiri tu bule ah. HAHA. Ada program yang best, ada yang dak. Ada program yang macam bangang tapi ada pulak yang extra bahagia. Well, hope for the best and prepare for the worst kan kan kan? *winkwink*

The only pic time orientasi yang aku ada. Time ni ada program ngan PRS. Cik kak Fatini Hannah Shedy Abdul Latef comey lotey kita ni kan PRS. Hee. Program ngan PRS aa yang paling best. Main main ayaq segala. Free jea aku lencun sebab Ammar, Arep ngan Amir bagi aku mandi sampai dwa timba. Setaii dwataii tigataii sunggoh aa. Anyway, thanks toknek fr the pic!


New comers? So far so good. Tapi tapi tapi ada gak la dwa tiga orang yang macam bangang. For the new comers, ampon bebanyak ah sebab aku tak tegoq ampa or what-so-ever. Aku memang payah sikit nak get in ngan orang. Well, ikot masa jugak aa. Setakat ni ngan budak kelas aku oke jea kot. Err err, except for second intakes aa. Mesti ampa suma ingat aku sombong kan? Lantak ah. Aku memang ceni. Lalala. (:


Class? Oke. Rindu Benevolent Kingdom akuuuuuuuuu. Wuwuwuuuu. Thank God aa kelas aku ramai budak lama. HAHA. Aku ambik reka cipta aa, nak buat spare-part kot kot tak bule p bio. Setakat ni, memang bio macam haram. Lalala. Kelas aku cukup cukup 30 orang. Kalau dak 26 jea then tambah budak budak second intakes pulak kan, so jadila 30. Anyway, aku dok kelas 4 Dynamic, kelas lama Faizzy tuu. HAHA. Syiok. :D


Homeroom? Mak baru chek cegu Chemistry ooo. Setaii dwataii tigataii sunggoh. I got Mama Rodhiah binti Musa. Dah la master of chemist, cegu PUM kottttt. Grrr. Tolong doa bagi aku dapat PUM nah nah nahhh? Hee. Homeroom aku cukup cukup 15. Ada soqang tuh nak pindah, so all the best for her lah. Homeroom pown ramai budak lama gak. HAHA. SUKA! Anyway, i dapat HR 15, homeroom lama Faizzy jugokkkk. BHAHAHAHA. :D


Subjects? Hmm. Setakat ni aku tensyen Bio plus Sejarah jea kot. Yang lain lain tu maybe oke. Ulang suara, MAYBE. Sila fahami perkataan tersebut dengan sebaik baiknya. Lalala. Add Math better than Math Mode tapi mai tang exam, paper 2 Add Math macam haram. Sampai qeyau qeayu aku buat kuiz hari tuh. Sengal gila. Chemist pulak bule gagah aa. Paham la jugak. Physics pown isyaAllah bule. Kena slow slow kan? Slow and steady, tak slow tak menjadi. Kan kan kan?


Teachers? Serius aku bahagia gila sebab dapat cegu 'kesayangan' for Sivik dan Kewarganegaraan. Aku taw Pait dengan Pan pown suka jugak kan kan kan? Alalala, dok buat malu malu pulak. HAHA. Macam haram g. BM cegu Jue, oke laa tapi prefer cegu Shah or Cegu Zura lagi. BI dapat cegu baru, Mr. Azam, dya ganti Miss Syima. Aku rindu Miss Syima ah. Bio cegu Zolkof. Physics cegu Kamal Harmoza. Chemistry cegu Dewi. Add Math cegu Rois. Math Mode cegu Jamaliah. RC cegu cemerlang, cegu Nazri. I loike! Agama Ustazah Husni, grrr. Sejarah cegu Zuraida. Lalala.


Juniors? HAHA. Taktaw nak kata tapi aku minat Aiman Zafuan! I loikeeeeee.


Attitude? Oh mannnn. Aku la budak paling baik sekali kat dalam maktab tuh. HAHAHAHAHA. Cannot go nggoh. Aku kena rotan sebab tak turun subuh. Olalala. Ampon la cegu, saya tak jaga subuh, laki saya tak geqak. Suma salah laki saya cegu. BHAHAHA. Dok tengah gayot dengan Syazrel Rafiq malam tuh then out of the blue kak Nabilah Adilah wujud depan pintu bilik. Naseb baek cover phone ngan bantai. BHAHAHA. P maghrib lewat, kena ambush ngan teacher Yanti. Teacher Yanti, i love you laa. HAHA. Bila aku nak insaf hah? Awat buaih sangat neyh? I don't know, you tell me. :P


Wishes? Aku dah frust menonggeng tertonggeng menungging tertungging sebab sebab sebab tak dapat drama plus treasurer ELAC. Tolong doa aku dapat PUM. Aicewah, borang pown haram tak keluaq lagi. HAHA. Tapi takpa, aku nak jugak PUM. Dah la tak dapat ALK sebab cegu 'kesayangan' yang jaga. Lalala. RCA aku mintak gak tapi kalau dapat PUM plus RCA lagi setaii dwataii tigataii kan kan kan? BWP ngan LDP aku takmaw, famous sangat. Chek tak suka. Ngeee. JPA memang kompem aku tak mintak sebab dah mintak RCA dah. Oke. Sila tadah tangan please.
"Bismillahirrahmanirrahim. Ya Allah ya Tuhanku, bagilah Nur Syahirah Berhan dapat RCA plus PUM plus perkhemahan kadet polis plus p Romania and and and yang paling penting buangkanlah sifat mandom yang ada dalam diri Nur Syahirah Berhan tu. Amin amin amin ya rabbal alamin"
Thanks weyh! (:


Tu jea kot for now. The endddddddddd. Lalala. :D


Photobucket