Wednesday, February 2, 2011

BERLIMA! :D

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Pagi tadi aku p Tasik DarulAman. Ada date dengan budak budak KISS. *sat g aku post pasai neyh* Balek pada tuh dalam pukoi dwa lebeyh, straight p City Plaza. Ada date dengan budak budak Yakuza pulak. Reunion la kononnya. HAHA. Kalo dak nak buat kat Pizza Hut Pekan Rabu tapi disebabkan ramai sangat yang p, kami tukaq p City Plaza. Lagi syiok. HAHA.

Macam besa, aku oqang paling awai sampai. Well. Janji melayu memang lagu ni. First sekali Adeq call, dya ada ngan Alim. Aku abaq dok tengah on-the-way padahai aku baru keluaq tasek. HAHA. Tapi betoi la kan? Lalala. Then aku text Ady, soh dya text Adeq. Then depa kata pompuan soqang pown takdak. Aku kata kalo sikit sangat yang p, tukaq plan p City Plaza. So depa pown tunggu la aku kat Pak Hainan. Ady pulak call, dya kata dya ada kat Pak Hainan tapi aku tak paham sebab tak clear. Rupanya dya dah mesej tapi aku yang tak peqasan. Macam besa, aku kata aku on-the-way padahai dok kat umah sebab abang aku patah balik nak tukaq kasot, tapak kasot dya lekang. Sory noh Ady? *winkwink*

Pukoi tiga baru aku sampai. Aku masok Pak Hainan, tak nampak depa. Then elok aku nak blah, aku nampak Izzat sebab dya paling menyerlah pakai kuning. HAHA. Rupanya depa dok kat tempat 'No Smoking' tapi ada soqang mamat tuh smoking. Haram sunggoh. Tensyen aku. Kami suma pakat dok mengutuk mamat tuh sebab sign 'No Smoking' punya la banyak dah la wana kuning takkan tak nampak. Ka tak paham bahasa? Ish laa. >:

Satu dwa tiga empat, suma pakat peqeli aku lambat. Dah la aku planner. Ni yang tak suka jadi planner neyh. Ady muhonk aku kata Izzat dah habeh makan dah yang aku pown pecaya la padahai haram order tak sampai lagi. Yang Ady, Adeq ngan Alim dok melantak. Izzat dok tengok. HAHA. Uncle tu kan ramah tamah, dya kata sory pasai makanan sampai lambat. Dya abaq oqang jarang pesan western tu yang lembab tuh. HAHA. Then Farisha text, dya kata jammed. Kami pown tunggu la. Aku tengah lapaq gila babeng time depa dok makan tu tapi serius tak bernafsu nak makan. =.="

Lepas kami keluaq pada Pak Hainan tuh, Farisha text. Dya kata tak bule p sebab jammed gila, ada accident. Aku pown takpa la. Then depa ajak p main bowling. Time kat depan kedai handset tuh, selisih ngan Salman plus budak budak maktab dya. Suma soklan kami tanya serentak. Macam hapa g. HAHA. Maktab dya 10 jea dapat PKP, dya stay. (:

Macam besa, aku tak main pown bowling. Malaih. Lama tak main. Dah la hat lane sebelah tu ramai. Malu ngat aih. HAHA. Aku lapaq gila so aku blah p beli popcorn. Ambik large, gila ceqin nak bawak masok. Aku dok la kat depan tuh, segan nak masok pegang popcorn. Then ada pakguard mai dok ngorat pa taktaw. HAHA. Dya blah sat, then dya mai lagi dok sebelah aku. Ntah hapa hapa. Aku text Alim soh mai ambik popcorn, aku segan nak pegang bawak masok. HAHA. Then Alim pown keluaq la. Masok tu, Adeq peqeli lagi "Dok buat teqok pa nak kena oqang p jemput." HAHA. Aku ganti Adeq sekali, Alim dwa kali time main bowling tu. Rasa nyesai pulak tak main. HAHA. Yang Adeq dok buat comey p golek bola tuh. Lawok sunggoh.


Ady bajet. Aku bawak keluaq phone jea tequih posing. HAHAHA.


Haa niii lupa nak abaq. Family hat dok lane ngan kami tu pown p beli gak popcorn sampai dwa. Then sapa ntah kata, Ady ka Adeq taktaw "Tengok tu, depa tiru hang." HAHAHAHA. Bangga la pulak ada oqang ikot aku. :D


Last sekali Adeq dengan Izzat menang. Markah depa sama. 98 owh. Gila terer. HAHAHAHAHAHAHA.


Then lepas tuh kami p karaoke. Aku dah la budak suci bersih, mana besa masok karaoke. HAHA. Then masok p laa dah taktaw nak p mana. Ceqin gak first tuh aku soqang pompuan. Then depa ajak masok, aku pown buat muka taktaw malu jea masok. Oqang lalu lalang dok tengok jea. HAHA. Naseb baek aku dressing sempoi. HAHA.


Ady letak mike kat phone time dok tunggu Adeq ngan Izzat p bayaq. Dya pasang lagu Your Call by Secondhand Serenade. Favourite tuuuuuuu. :D


Alim suka buat teqok. HAHA.


Hang tengok kapel bahagea neyh. HAHA. Kequsi tak cukop so Adeq dok ataih Alim. First tuh aku tak peqasan. Aku pelik gak awat depa dok qapat sangat. HAHA.


Untuk pengetahuan anda yea anak anak, mereka sedang menyanyi lagu Bad Romance. HAHAHAHA. Malu kat oqang woi!


Mereka adalah Tam Spider dan M. Nasir of the day. (:


Uncle M. Nasir. Ampon noh depa bagi lingkop lagu? Chek tak terlibatttttt. :D


Then keluaq pada karaoke tuh, aku pusing belakang nampak Amir. Then aku pusing la lagi sekali nak tengok betoi ka dak. Dya dok sengeyh kat aku. Then sembang lama gak la ngan dya. Dya salam ngan depa depa tuh, dya kenai Izzat rupanya. Mawnya tak kenai dah Syed Omaq sekali dulu. Ishh la. Dya keluaq ngan geng geng dya. Sekoq pown aku tak kenai. Dya ajak main pa taktaw hat dance dance tuh, aku takmaw. HAHA. Mentang mentang kaki dah elok, jalan meqata. =.="

Next destination, Pustaka Union. Ady beli buku pa taktaw. Hat Alim pulak beli Utopia. Aku caqi novel The Vampire's Assistant 9, 10, 11 tapi takdak. Semangat nak p Popular tapi tak bukak. Ayam sunggoh. Then ada kesah yang memalukan bagi Alim sampai aku, Izzat, Alim plus abang baju hitam putih dwa oqang tuh gelak tak ingat dunia. HAHAHAHAHA. Takmaw ceqita kat sini. Sat g ampa tak paham. Lalala.

Then aku soh Ady bawak aku p kedai yang ada juai baju Superman. Ady bawak aku masok habeh suma kedai hat baju setaii dwataii tigataii. Naseb aku duit tak ramai jea. HAHA. Dah la depa yang semangat nak tolong caqi, tambah tambah Ady. Terharu satttt. Lalala. Baju Superman tak jumpak, baju Superstar ada la. Ayam nggoh. Then ada mamat neyh pakai baju Superman wana pink, Ady soh aku tanya mamat tuh beli baju kat mana. Kepala hotak dya sunggoh. Last sekali, baju Superman tak dapat dikesan. Wuwuwuwuuuu. T-T

Then depa tanya nak p mana. Aku kata aku lapaq sebab tak makan dari pagi. Depa beletiaq kat aku sebab tadi time kat Pak Hainan depa ajak makan, aku takmaw. Aku tak minat Pak Hainan la, taktaw pasepa. Biaq foodcourt lagi syiok. HAHA. Then depa paksa aku p makan. Aku takmaw pown depa paksa gak. HAHA. Aku ajak depa p foodcourt tapi oqang foodcourt suma pakat cuti raya cina dah. Hat bukak kedai bihun sup jea. Aku dah la lapaq nasik. Then tak jadi makan. Aku ajak depa p McD tequih. Double cheese burgerrrrrr, here i come! :D

McD oqang ramai. Giant dah mesej dah, dya nak p antaq kawan dya sat kat Langgaq. Aku ingatkan lambat lagi rupanya dya dok Pacific jea pown. Adeq balek dah time neyh. Izzat malaih nak beratoq sebab ramai so dya buli aku soh aku tolong beli mudpie. Eh Izzat, lima kupang hang aku tak bagi kan? Mintak halai noh? Lupa nak bagi tadi. =.=" Aku beli set double cheese burger, ayaq milo ngan twister fries kat Danisya. Then jumpak kak Fifaa ngan kak Yang lagi sapa ntah budak budak form five yang nak balek KL naik train. Train pukoi tujuh. Rashwan pown ada gak tadi. Ady ka sapa taktaw tanya tu budak sekolah mana baju biru. Aku dengan bahagea nya jawab "MRSM Kubang Pasu." Then suma pakat tengok aku. =.="


Aku kan scandal teqok ngan Alim, so saja la nak buat teqok tangkap gamaq ngan dya. HAHA. Soh Ady tolong tangkap. Dya qeja gelak jea sampai abeh meqah muka. Aku pown taktaw pasepa dya gelak. =.="


Giant mesej dya dah sampai dah time neyh tapi aku saja abaikan. HAHA. Nak jugak snap ngan Alim! HAHAHAHA.


Time ni Ady kata "Dah la mai lewat, balek awai." Hellooooooooooo. Sekaqang dah pukoi enam setengah petang oke? Ampa tak qeti qeti nak p semayang ka? HAHAHAHAHA. Sory la noh. Nanti kita date lagi noh? (:

Aku takmaw kata ni reunion. Aku prefer 'date' or 'outing'. Syiok gila jalan oqang escort. Yang tak syioknya kawan kawan ampa suma pakat dok tengok pelik kat aku macam aku ni alien. Mentang mentang la aku soqang jantan tadi. Ish laa. Nanti date lagi nah nah nahhhh? Kita lima. Serius syiok. Nak lagi nak lagi nak lagi! *muka excited


Photobucket

No comments: