Saturday, February 5, 2011

04-02-2011 =.=

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Hari neyh aku pengsan dowh. HAHA. Bukan pengsan pa, pukoi lima petang baqu jaga. Sempoi sunggoh la anak daqa soqang neyh. Padahai semalam aku tidoq pukoi dwa jea pown. Lalala. Malam aqi tuh aku tidoq pukoi lima pagi, mesej ngan Pan punya pasai. Then jaga pukoi sembilan pagi. Aku taktaw pasepa aku tak bule tidoq balek. That is so not me! That day memang aku ngantok gila, jalan pown lelong lelong sampai Giant gelak kat aku macam oqang gila. Yang mama dok tengok aku pelik dah aku jalan lelong macam oqang mabuk. HAHA.

Aku celik celik mata jea, tengok jam kat tangan aku dah pukoi lima. Aku tenyeh mata, ingatkan aku salah tengok rupanya memang sunggoh pukoi lima. Jam kat dinding pown pukoi lima jugak. Aku mangkit p mandi. Sat jea aku mandi, ada la dalam sejam centu. BHAHAHA. Sudah mandi semayang, then selongkaq dapoq. Chek lapaq bhaii. Selongkaq punya selongkaq, ada gulai ikan puyu jea. Ingat nak goreng teloq, teloq pulak takdak Danisya telan habeh dah. Aku pown dengan frustnya bancoh ayaq susu ambik coco crunch p dok depan TV layan JK Takeaway.



Lepaih maghrib baqu makan nasik. Mama buat sotong. HAHA. Syiok. Mampoih gatai aku malam neyh. Dah taw tak bule makan tapi gagah gak p makan. Takpa takpa. Ubat ada. Lalalala. Then dalam pukoi sembilan lebeyh centu p antaq Giant kat Shahab Perdana. Dya dah nak balek Port Dickson dah. Wuwuwuuuu. Sadis woo. Nanti sapa nak jadi driver aku? Dah la kelaih moto pown tak start lagi. Ishh laa.

Aku memang sacrifice banyak ah kat Giant tadi. HAHA. First time aku sanggop abaikan facebook yang baru dionkan tak sampai dwa jam. First time aku keluaq taman pakai tracksuit, dah la warna hijaw nak kelabu dengan melondehnya lagi mentang mentang la aku kuquih. First time aku keluaq qumah tak bawak phone. Aku seniqi pown tak pecaya benda ni. Cena laa aku bule lupa kat phone aku tadi. =.="

Part yang paling best time kat Shahab tadi, time dok kat bas Cik kan, abah dengan Danisya plus adek plus Giant ngan mama naik bas tuh. Time tuh awai lagi so oqang takdak. Cik rasmi tempat letak beg tu tadi. HAHA. Aku dok pebetoi tudung depan ceqemin bas tuh, tup tup ada mamat hensem lalu belakang. Dya dok cakap phone sambil dok tengok aku dalam ceqemin tu. Aku pown pusing la tengok dya sebab qasa macam kenai, then dya tengok aku pelik. Aku senyum jea la then aku pusing blah lain. HAHA. Abang Boy upanya. Oke. Buang abang. Aku besaq dah. Dulu time zaman kanak kanak ribena kot la nak panggey abang. La neyh dah upgrade jadi kanak kanak grape dah. *tetiba* Err err, hye Khairul! HAHA. Jiran depan umah la bhaii.

Khairul salam ngan Cik, ngan mama. Dya p antaq member dya, member dya naik bas sebelah. Bas Cik jalan pukoi sepuloh. Lepaih bas Cik jalan, dya sembang sembang lagi ngan mama. Then kami pown chow. Danisya dok kalot soh ligan bas, dya nak tengok Cik dya. Tapi takdan, suma sebab sembang ngan Khairul punya pasai la neyh. HAHA. Khairul, nak number bule dak? *gedik* HAHAHAHAHAHA. Tadak aih. Aku melawak jea. Hohoi! Giant baca neyh tobat dya kutuk habeh habeh. :D


Anyone, buy this for me please please pretty pleaseeeee?




Photobucket

2 comments:

nabilahzainal said...

Hang dah berjangkit ngan Ady kah ==*

Syahirah Berhan said...

HANG TAW TAKPA.