Monday, January 3, 2011

My Superman. ♥

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Hee. Tetiba jea aku nak buat entry neyh. Tataw pasepa. Merenk kot. BHAHAHA. Aaaa. Acely kan kan kan, aku ada la soqang member ni. Hensem gak ah, tapi kadang kadang tuh jambu pown ada gak. HAHA. Oke. Tobat aku kena sembelih kalo dya baca menda neyh. Hee. Hye G!

Mohd. Ammar Azali bin Ariffin
10 Mac 1995
Maktab Rendah Sains MARA Kubang Pasu
Status: Aku pown tak sure

*untuk maklumat yang lebeyh lanjut, sila tanya dya sendiri. Hee. Apa? Nak number phone? Bule bule. Tapi sila mintak kat tuan punya badan. Sekian, terima kaseh. (:

Oke. Terasa merenk seketika. So, ni la tuan punya badan. Hohoi!

Aku cilok dari photo album rugby Farhan form five last year. HAHA. Hensem dakkkk? What?! Tak hensem?! Meh sini aku nak luku pala hang meh. Grrr. >:

Oke. Motif aku buat entry pasai dya neyh sebab tadi aku gayot ngan dya. Hee. *buat macam tak besa bule* Aku jarang text dya sebab dya kan guna maxis, aku pulak celcom. Phone maxis aku dah bersawang dah, dah berkurun dah aku tak on. Hee. Ampon nah phone sayang na na nahhh? Hee. :D Jarang gila text, tapi sekali gayot, tobat berjam jam. Haishhh.

Hari tuh, a day before result kluaq, aku p City Plaza. First time kluaq soqang soqang. So agak blurr aa. Then aku call dya, ingat nak ajak dya teman, dya pulak nak p Johor petang tuh. So aku pown p la dok kat tangga and dial number dya. Aku gayot ngan dya setengah jam kot. Celcom call maxis? Err err. =.="

Then time ambik result hari tuh. Dya kan tak p. Dya mesej aku tanya result. Then excited punya pasai plus kredit pulak banyak lagi, aku dengan bahagea plus sukacitanya call la dya. HAHA. Then gayot gayot, bagi dya cakap dengan Bidi pulak. Then dya nak p mana ntah. Jalan jalan la kot. So, letak la phone.

Tadi, aku call dya lagi. First tuh aku ingat nak call si dya tapi tapi tapi, err err, lepas macam macam masalah, sat g tobat tataw nak cakap pa. So aku pown call la Superman kesayangan aku neyh. Hee. Sila baca bawah neyh. :D

.:: TOPIK PERBUALAN ::.

@Kenapa petang tadi soqa dya macam oqang nak mampoih?
@Apa dya buat petang tadi?
@Hari ambik result.
@PKP.
@Acapan.
@Packing barang.
@Facebook.
@Aqashah.
@Teacher Syafawati and soqang lagi teacher tuu, kami dwa tak ingat nama. =.=
@Form Five last year dan form Five this year.
@Ranking maktab.
@Ahmad Rayyan Izzudin. *Aku kata ni pakwe aku. Dya tanya, tu model ka pelakon tataw?*
@Mentee mentee aku. *dya lupa adek beradek dya seniri*
@Result si fulan dan si fulan.
@Adek aku.
@Warden.
@Asrama.
@Budak budak hat kena p kem kat Taiping.
@Birthday. *dya lupa bithday aku! Asa macam nak sepak dya laju laju*
@About her.
@Awek dya. *Dya kata, tukaq topik tukaq topik*
@Birthday Bob!
@Cegu Yusmizal sayanggg.
@Pendaftaran.
@Budak laki form three yang paling tough kat maktab.
@High heels.
@Kutuk mengutuk.
@Imbas kenangan 302.
@dan lain lain.

Pssstttttt. Banyak sangat. Aku lupa dah.

.:: DURATION ::.

1 : 30 : 00

Hambik hang! Mampoih bil bulan neyh. Tapa tapa. Chek nak berambus dah. Tuh chek guna siap siap untuk sebulan yang chek tadak neyh. Lalalala. :D


You are my favourite Superman!

TAKE NOTE OF THIS!

Kami cuma kawan yang maybe agak rapat. Aku cukup pantang bila oqang kata kami kapel. Rasa macam nak sepak laju laju jea sapa yang kata tuh. Grrr.

Photobucket

2 comments:

nabilahzainal said...

Ammar Ali !!! *gamaq hat last tuh agak tembam laa you !

Syahirah Berhan said...

sapa yang tembam? i ka dya?