Monday, January 3, 2011

2 January 2011. =.="

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Oke. Dwa January dwa ribu satu satu is my first day outing in this new year. HAHA. Ntah hapa hapa. Aku kuaq ngan adek tadi. Yayaya. Anda tak salah baca. Aku memang kuaq ngan adek aku tadi. *tiba tiba rasa macam nak bunuh diri jea* Dya gila buaih. Penat owh. Then aku nampak si dya. Aku mesej ah dya. Then dya kata nak jumpak sat, so aku pown tunggu la dya kat Popular. Dya mai, adek dok sengeyh sengeyh macam kerang busuk. Aku asa macam nak sepak dya laju laju jea. Grrr.

Then dya pown blah. So aku pown p la bayaq. Ingat nak beli kotak pensel tapi ntah, teqasa macam nak guna kotak pensel hat maktab bagi time PMR la pulak. BHAHAHA. *aku serius la bhaii* Lepas tuh adek dok ajak naik ataih, nak main game. Aku tamaw ah. Segan ah nak naik kami dwa jea. Dah la tempat tuh, err, can i use creepy? Hee. So aku pown text la si dya, tak reply la pulok. Call si Ammar hensem, soqa macam oqang nak mampoih jea. =.=" Dya ngantok upanya. Hmm. Tapa la kan. Adek pown tak payah naik main game la kan? HAHA. Aku beli button Messi. Err err an err lagi. =.="


I p McD tadi. Kempunan double cheese burger plus twister fries. BHAHAHA.


Oke. Ni gamaq dah sampai umah. Hee. Saja jea nak syiok seniri. Awat? Dengki? Meh aku nak tomoi meh. :P


So, THE END. :D

Photobucket

No comments: