Wednesday, December 29, 2010

Rawr Baby RAWR! ♥

Assalammualaikum warrahmatullahi wabarakatuh. (:

Okie dokie eenie meenie minee moo. Hee. Dalam post aku hat before neyh bising jea dengan Bones tak habeh habeh. Sikit sikit Bones, sikit sikit Bones. Ntah hapa hapa. HAHA. Sat g ada oqang ingat aku gila tulang pulah. Grrr. Mampoih gak kalo lagu tuh. Ni haa. Meh nak story sikit pasai Bones neyh. Bones neyh ada kat Channel FOX a.k.a 710. Brrr. Aku tengok jea. Ulang tak ulang, aku layan jea. HAHA.


Ni dya punya main characters aa neyh.
Dari kiri:
Hodgins, Angela, Booth, Brennan, Sweets plus Cam.


Emily Deschanel as Dr. Temperance Brennan
Ni la BONES. Hee. Acely, Booth jea panggey dya Bones. Sebab pa? Sebab dya suka tulang, dya tak suka daging. Muka dya berkerut bila depa soh dya belah badan oqang. HAHA. Pala hotak dya penoh ngan facts. Kadang kadang dya neyh macam blurr pown ada gak. Hee.


David Boreanaz as Agent Seeley Booth
Oke. Dya neyh ejen FBI yang gila gila sikit. Dya ni laa hero cita neyh. Mata dya kecik, serius charming gila. Dah la hot. Tapi still tak bule lawan Mario Lopez. HAHA. Dya sweet kotttt dengan Dr. Brennan. Direct berkepit dwa. Jeles jeles. HAHA. Saja nak buat gegeyh.


See see seeeeeeeee. Mereka tersangatlah sweet. Hee. Sweet oke? Bukannya sweat. Lalala. Oke. Aku perli someone sebenaqnya. Ahmad Nur Faizzy Ahmad Sabri, sila terasa! Muahahahaha. *gelak jahat


Michaela Conlin as Angela Motenegro
Dya chantek kan kan kannnn? Brennan penah kata "We all genius, accept for Angela." And dya pown balas "Aha? So who's you hope for a beautiful picture?" HAHA. Angela neyh kerja bab bab grafik grafik neyh. Staii bhaii. Lalala.


TJ Thyne as Jack Hodgins
Dya neyh bab bab nak cari peralatan pembunuhan. Suka tengok dya buat keja bhaii. Dya gila gila gak. HAHA. Tu yang best tuh. Kat lengan dya ada tatu muka Angela. Ayah Angela soh dya buat sebab dulu dya kapel ngan Angela. Bila Angela nampak "You must clean that thing up. I don't want you sweating on my face." HAHA.


John Francis Daley as Dr. Lance Sweets
Aha. Jambu jea tengok mamat ni kan? Macam skem pown ada gak. HAHA. Dya doktor psikologi la. So, sapa sapa yang saket jiwa bule la p jumpak dya. Hee. Tapi dya dah ada awek. Oke. Aku jeles. HAHAHA. Suma aku nak jeles. Haishhh.


Tamara Taylor as Camille Saroyan
Dya neyh tadak ah banyak cakap sangat. Kadang kadang blurr pown ada gak. HAHA. Dya baik, tadak lah sekejam Brennan. Brennan taklah kejam tapi dengan doktor doktor praktikal neyh dya tak ngam sikit. Suka dera depa. Sian Dr. Nigel, selalu kena ngan dya. Dr. Saroyan ngan Hodgins aa yang selalu backup Nigel. HAHA.


Carla Gallo as Daisy Wick
Dya neyh macam pembantu Hodgins aa. Kerja dya tambah tolak darab bahagi, lebeyh kurang jea dengan Hodgins. By the way, ni la awek Sweets. Oke. Depa dah tunang. Sweets dah propose dya kat dalam lab depan skeleton. BAHAHA. Suara dya dah la kecik. Sweet gila kot tengok dya dengan Sweets. Kalah Booth dengan Brennan. :D


Michael Grant Terry as Wendell Bray
Kerja dya pown lebeyh kurang cam Hodgins ngan Daisy. Dya ney madu Hodgins. HAHA. Sekarang dya dengan Angela, tapi Hodgins suka Angela lagi. So, kita tengok ah cena nanti. Wendell neyh praktikal jugak kot kalo tak silap aku. Muka dya macam budak sekolah jea. =.=

Bones memang best! Rawk abehhhhhhh. Cara depa siasat tuh staii gila bhaii. Hee. Selain dari Bones, Castle pown aku layan gak. Tapi Castle pasal tangkap penjenayah jea. Tak focus sangat pasai cara the dead tu mati. Hee.



PS: I prefer English series so much better than Indon. Sinetron? Macam hare! HAHA. No offense babe.
Photobucket

No comments: