Wednesday, December 1, 2010

Olalala~

Hee. Sekarang da pukoi dwa pagi ye kawan kawannnnnnn. Aku ingat nak story mory pasai outing today tapi tak jadi laa. Esok je la. Leteyh owh. Banyak menda aku nak cita owh. Hee.

Hampa nak taw something dak? Aku ni penakot nak mampoih. Siang siang pown takot dok kat umah sniqi soqang soqang. Tapi kan kan kannnnnn, malam tadi sejarah owh. Pasepa? Oh mannnnn. Jangan kata aku dok soqang soqang kat umah dah la. Gila babeng owh kalo betoi.

But yeah babeyh. I dok soqang soqang kat umah tadi. Pukoi sepuloh lebeyh kot. Pasepa? Aku dok tengah gayot dalam bilik, tup tup kak jeqit, "Tehhhhh! Hang dok soqang kat umah nah? Kami nak p ambik mama." Aku pown dengan slumber badaknya jawab, "Haaa. Tapa tapa." Then aku macam baqu tersedaq, "Padyaaaa?! Teh dok soqang kat umah?! Soh la adek dok umah sama!" Kak balaih balek. "Tadi kata takpa dok soqang kat umah." Aku diam je la. Then masok bilik, sambong gayot dengan dya. HAHA.

Aku yang call dya kali neyh. Baqu topUp spuloh jea taksat. Selalunya dya yang dok peqabeh kredit dya kat aku, sekali sekala aku pulak, apa salahnya kan kan kannnn? HAHA. Best gayot ngan dya. Rindu dya sangat sangat owh. Bila nak date tataw? HAHA. Nur Syahirah Berhan gataiiiii. Tapa tapa. Dya kata gatai ngan dya tapa. HAHA.




Pukoi 11 setengah kot baqu mama sampai umah. Owh yeah.

Aku: Mama dah sampai.
Dya: Hmm. Tapa la. Dah aa. Sat g kredit abeh pulak.
Aku: Aaaa. Oke. Mesej nah?
Dya: Ha laa. Tapi kalo oqang tak balaih, paham je la nah.
*beqapa kali aku dengaq dya menguap. ni time dya tdoq kotttt.*
Aku: Ha laa ha laa. Dya kan jam loceng oqang.
Dya: Aiceyh. Jam loceng la sangat.
Aku: Betoi laa.
Dya: Hmm.
Aku: Lawan nah esok sapa mangkit awai.
Dya: Kalo oqang menang, oqang nak ___. *sensored. HAHA*
Aku: Oke fine.
Dya: Betoi?
Aku: Betoi laa.
Dya: Oke!
Aku: Oqang menang aa esok. Tengok laa.
Dya: Tapa la. Kita tengok esok sapa mangkit awai.
Aku: Oke!
Dya: Hmm. Tapa laa.
Aku: Haa.
Dya: Assalammualaikum.
Aku: Waalaikummusalam.

Okeeee. Nampak sangat aku yang nak kalah. HAHA. Tobat esok kena bletiaq teqok ah ngan dya. Hee. Tapa tapa. Dya bukan paa. Bletiaq bletiaq sayang jea tu. Aiceyh. Meqela! :P

Malam ni sangat bahagea owh! Oke oke. Tiap tiap malam bahagea sebenaqnya. Hee. Tapi ntah. Maybe sebab aku wat rekod kot malam neyh. HAHA. Naseb baek dya ada. Kalo dak, mati kutu gak aa aku dok soqang soqang kat umah neyh. Qeyau tak pasai jea. Awai awai tuh dya kacaw tawwww. Aku getaq nak mati owh. Aku maqah dya then dya kata mintak maap. Hee.

Sayanggggg. Thanks teman oqang tadi. Love ya! (:

No comments: